Krispiim16 Kızlar yengem 27 yaşında tüp bebek yaptırıyorlar ve bir tane koyuyorlar 30 yaşının altında diye bilgisi olan var mı işlemler basıl oluyor
Ckyert Krispiim16 özel kliniklerde tolerans oluyor Embriyonun kalitesine göre de karar veriyorlar doktorlar
Tubamsl Evet benim yaşım 31 bana tek embriyo transfer edildi sağlık bakanlığı böyle bir karar almış 35 yaş üstü olunca 2 embriyo transferi yapılıyormuş.
EsZe Krispiim16 Tubamsl sanırım bu kararı her hastane uygulamıyor ama. Ben 29 yaşındayım. Kendi isteğimle tek embriyo istedim ama doktor istediğim takdirde 2 embriyo yerleştirebileceğini söyledi
Krispiim16 Tubamsl bugün kan testine gittiler sonuç henüz çıkmadı canım ama idrar testi de yaptı evde çıkmadı inşallah kanda çıkar
ezel90 Krispiim16 kasımda bana 2 tane koyuldu yaşım 25 bence doktoruyla konussun 2 tane istiyorum desin gerçi iki koyuldu ama biri tuttu
Hulyalp Hayirli olsun... ozelde tedavi gordum bende. Cift embriyo istedim amac ikiz degildi de biri tutmazsa biri tutma sansi var diyeydi. Rabbim ikisine de can verdi cok sukur 17 haftalik oldular bile. Insan tutucagini bilse tabi 1 tane ister cunki bu haftadan sonra zorluklari basladi. doktorumda risklerini anlatmisti kabullenmistim. Insallah hayirlisiyla saglikli dogarlar.
Krispiim16 Hulyalp inşallah canım ikiz olsun diye değildi biri tutmazsa diğeri tutar diyeydi ama birtane koyuyorlar diğerlerini de donduruyoruz
Mia88 Hulyalp benimde yasım 30 banada 2 tane koymuş doktorum benimde çok şükür ikiside tuttu 22.haftamızdayız bizde hepsi sağlıkla gelsinler insallah 💕💕
ezel90 Krispiim16 tutacağı varsa her türlü tutar zaten canım havuç suyu içsin transferden sonra kabak çekirdeği yesin ve bi serum var tutunmayı kolaylastırıyor ben bunları yapmıstım Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻
Nur_Husuf Krispiim16 merhaba canim bende tup bebek yaptirdim 29 yasindayim 3 tane koydular bana biri tutdu ben azeriyim Azerbaycanda yaptirdim
Hulyalp Krispiim16 kimi yer oyle canim benimde kalanlar oldu dondurttuk. Hayirlisiyla saglikla dogurursam gerek kalmicak onlara.