Hulu61
Bende bu tür hikayeleri duyarak doğal doğuma girdim epidural yoktu maalesef herkes doğal doğum zor ama bebeğini kucağına aldığında acılarını unutcaksin diyor , bende öyle birşey olmadı fakat şu oldu bebek ciktiktan sonra artık gücüm kalmadı fakat güç kullanmam gereken birşeyde kalmadı diye kendimi sakinleştirdi bebek çıktıktan sonra vajinamı kesip tekrar diktiler bunu da anlamadım ve ağır uyuşmadan tam olarak doğal doğumun berbat geçti 7 yıl önce şu an ikinciye hamileyim ve çok korkuyorum ilk doğumunda ebeler de çok kötüydü inanılmaz kötü davrandılar ters dediler 18 saat acı çektim evde ayrı çektim suyum bitmişti artık bebeğimi kafasını görüyordum çok kötü travma yaşadım yani devlet hastanesi o yüzden hep bir korkutur beni ama annelerin yazdığı gibi doğal doğumda işte acı çektim fakat bebeğimi kucağıma aldığımda hiçbir şey hatırlamadım unuttum gibi şeyler bunlar bana doğru gelmiyor açıkçası ben de bunlara inanarak da hep böyle her şey bir anda bitecekmiş gibi hissederek girmiştim ama yani herkesin aynı olmayabiliyormuş hep kendimi suçladım hani ben yanlış hissettim diye ama o kadar acıdan sonra bir kadın olarak bir anne olarak bir birey olarak artık ne düşünüyorsak kendimizi ilk defa belki güçsüz bir yanını hissediyorsun fakat her şeye rağmen sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alabilmek bir süre sonra iyi geliyor tabii ki