39+3 de sabah çatı kontrolüne gitmiştim doktoruma doktorum bebek baya aşağıda ama eğer gelmezse 10 gün en fazla bekleriz çünkü 3450 gözüküyor doğum zor olur daha fazla beklerse demişti. Bende eve gidince squat merdiven çıkma inme Plates ne varsa yaptım toptan inmedim desem yeridir 😂6 Mart 39+4 de Gece 1 gibi bir anda regl sancısı gibi bir sancı hissettim bir burdu 20 saniye geçti gebeliğim boyunca hiç yalancı sancım olmamıştı doğru dürüst o yüzden hemen anladım doğum sancısı olduğunu sabah 5 e kadar evde sancımı çektim daha da beklemek istemiştim ama kanla karışık suyum gelmeye başladığı için hastaneye gittik ebeler kontrol etti 1 cm di açılmam ama bana 5 dk da bir sancı vuruyordu ve zorlanmaya başlamıştım 9 da tekrar geldi ebeler açıklığıma baktı 1 cm dedi ama bir saniye çok güzel silme açılmış birşeyler yaptı orda 4 cm oldu dedi öyle sevindim ki hemen epidural istedim çünkü 4 cm den sonrası beni çok zorladı belim kırılacak gibş hissediyordum 10 gibi epidural aldım sonra uyumuşum 😂 12 de tekrar baktılar 8 cmdi kalktım biraz hareket falan yaptım 13.30 da 10 cm olmuştu yatakta ıkınmaya başladım saçı görününce doğumhane ye gittik bu arada ben sancılarımı hissettim damardan ilaç yaptılar ıkınabileyim diye iyikide öyle yapmışlar çünkü sancıların yanında doğum anındaki acı bence hiçbir şey. Saat 13.51 de 3 ıkınmada kızımı kucağıma aldım çok şükür. 3440 kilo 52 cm doğdu Açelyam 🌸🩷 Hiç korkmayın normal doğumdan eğer imkanınız varsa epidural kesinlikle öneririm kızlar