_betul_ Bu hastanede sezeryan doğum yapan varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Şimdidien teşekkür ederim☺️
Htccndn _betul_ Biraz geç oldu ama ben normal doğum yaptım orda çok memnun kaldım bir tanıdığımda sezeryan yapmıştı oda çok memnun kalmıştı
ipekoktamis Sezeryana gün veriliyor mu bende aylin ipliğe gidiyorum ama gün vermiyorum dedi en başından beri ona gidiyorum kafam karıştı
_betul_ ipekoktamis aylin hanım bana da öyle demişti Çağla hanım da yoğunluk oluyor günü yaklaşınca konuşalım dedi
_betul_ Htccndn inşeAllah bana da tek kişilik oda denk gelir babayı ne kadar süre alıyorlar odaya peki ?
Htccndn _betul_ Canım komple tek kişilik hiç çift kişilik oda yok ben doğum yaptıktan sonra hemen aldılar içeriye eşimi
aycn_aycn00 _betul_ yok yapmadim bugun kontrole gittim o sira sordum ama dusunuyorum bende yapanlar varsa bende merak ediyorum benim ikinci sezeryanim olacak
aycn_aycn00 Bzm ben saziment cagla calis gorure gittim gayet tatli bir doktor yigit yukselede bir kere gittim oda iyiydi zaten en cok ikisini ovuyorlar