Nurellaaaaaaa1212 Kızlar 5+5 de kese boyutunuz kaç mm idi. Bizim 11 mm ve doktorum biraz küçük buldu geç döllenme olabilir dedi. Ama yumurtlama takibi ile hamile kaldıgım için mümkün değil diye düşündüm
Eda42_ Nurellaaaaaaa1212 Ooo maşallah sonrasında büyür canım inşallah içinde bebek olduktan sonra hepsi büyüyecek inşallah sağlıkla devam etsin amin 🤲🏻🥰🤰🏻
Melisiingezegeni Der_yaa Derya hanım anladığım kadarıyla aynı zamanda gebe kalmışız doktor kesenin küçük olmasına ne dedi bende bugün bu haberi aldım da kese 6 mm bebek 2,5 mm korkuttu beni sizde durum nedir sanki benziyoruz sorun konusunda 😭
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 bende gittim bugün boyutu nerde yazıyor hiç bilmiyorum. Ama haftasıyla uyumlu dedi. 10 gün sonra da kalp dinlemek için çağırdı
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 vallahi inanki hiç bilgim yok bende az önce gittim doktora kese daha küçük dedi bide dedi adetine göre geç oluşmuş dedi brnim yumurtlama geç oldugu için kese boyutu bu alt köşede yazanmı
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn senin değişik ölçmüş ama çaplı ölçmüş sanırım. 6+0 diye yazıyor tutuyor mu hesabına
kedimiyavdedi Nurellaaaaaaa1212 bende az önce doktora gittim. 11.8 yazıyor 6+3 haftalık. Sizin ki küçük değil bence
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 kız orda 5.12 yazıyor ama benmi yanlış biliyorım benimki baya baya küçük o zmn
Dilaraatlass İşte bu yüzden direk doktora gitmeyi sevmiyorum ilk gebeliğimde aynı sorunla karşılaştım kese küçük dediler bebek gözükmüyor dediler,sen içini ferah tut stres gebelikte hiç iyi değil