sueda35 Hennademet Ali Karaege için eşleri detaylı ultrason için odaya alıyor mu acaba almadığına dair bir yorum okudum ama sizde nasıl oldu?
Zeynep1401 Ardennnnn Kbrkbr34 Nisanur18 sueda35 Bende detaylı ultrason için serkan güçlü ye gitmiştim çok memnun kaldım renkli ultrason CD ve dosyada ultrason görüntülerini verdi ve detaylı inceleme yaptı. Ben aralıkta gittim 2800 odedim
Gozde0505 Ben Serkan güçlü takipliyim.önümüzdeki hafta da detaylı ultrasonum olucak çok memnunum çok ilgili detaycı bir doktor.normal muayenelerde bile detaylı uzun süre kontrol ediyor.
sueda35 Aylisan Güleryüzlü bir doktor mu’ renkli ultrason görüntüsü veriyor mu bir de sonuçları dosya şeklinde mi veriyor gitmeyi düşünüyorum ama emin de olamadım yardımcı olursanız sevinirim🌸🌸
Aylisan sueda35 gayet açıklayıcı ve tatmin edici cevaplar veriyor. Çıktı olarak değil. Uygulama üzerinden gönderiyor ultrason görüntülerini. 60-70 arası görüntü oluyor hepsini gönderiyor. Telefonunda kalması daha güzel oluyor bence. Renkli gönderiyor.
sueda35 Hennademet Güleryüzlü bir doktor mu kendisi acaba? O konu da muayene esnasında insan için önemli oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Hennademet sueda35 yaşlı tatlı bir doktor ben sevdim tek tek acıklıyor kendı kendinede teyit ediyor o yuzden uzun uzadıya sürdü. Benım bebek yüzünü göstermeyınce biraz ara verdırdı hareket ettirdi hatta yüzünü çekebilmek için :)