Tugceavkrnn NoName_ valla bende kız olur mu acaba gibi hossediyorum ama tatlı da istiyor canım insan acayip merak ediyor valla 😂 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi
NoName_ Tugceavkrnn süpriz yumurta 🙈amin amin inşallah rabbim gönlünüze göre nasip etsin öncelikle sağlıklı olsunlar🤭
Aaa2022 Duygu-9489 kesin olarak bacak arasına göre mi kız demişti🌺banada iki doktor farklı tahmin etti
Asyapolat Busraakay_26 benim de bir kızım vardı ben de erkek hissediyordum yada bir kızım olduğu için öyle istiyor da olabilirim bilmiyorum 12.haftada doktor kıza benziyor bu da kız herhalde dedi ama 16.haftada kesinlikle erkek dedi
Busraakay_26 Asyapolat yarın benim de kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 12.hafta da kıza benzetmişti
Duygu-9489 Bacak arasına göre dedi ama bi çıkıntı var büyük ihtimalle şişkinlik dedi 12de yüzde 90 kız dedi ben rüyamda erkek görmüştüm sonra kesin erkek dedi
5134 Tugceavkrnn Bilmiyorum utangaç mı yoksa ben sormayı unutuyorum hep doktor da söylemiyor bakalım hayırlısı olsun öğreniriz inşaallah ☺️🥰
Hizliveofkeli Oğlumda hiç tatlı yiyemedim sulu şeylerden inanılmaz tiksindim. Çay kahve çorba. Suyu bile zor içiyordum. Bunda daha iyi durumdayım. Dün tavuktan tiksindim. Tatlı yiyebiliyorum.