Tugceavkrnn 6.haftamdayım bir kızım var bunu da kız hissediyorum ama erkek de olur mu acaba diye düşünüyorum siz neler hissettiniz ne oldu. Ne yemek istiyordu canınız en çok
Busraakay_26 Tugceavkrnn benim de bir kızım var ve hamile olduğumdan beri erkek hissediyorum 12. Hafta da doktorum kıza benzetti ama değişebilir dedi haftaya kontrol var bakalım belli olmuştur artık herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım
Pinfur10 Tugceavkrnn ben erkek hissettim iki kere rüyamda gördüm. Sadece ekşi ve tuzlu yedim tatlıdan midem bulandı 🥹💙
5134 Tugceavkrnn herkes kız diyor ama ben oğlum diye seviyorum hep 23 haftalık öğrenemedim halâ.Tatli çok yiyorum 🌺
NoName_ Tugceavkrnn benim gönlümden geçen kızdı ama erkek olacağını biliyor gibi bişeydim😂tatlıdan uzaklaştım,salatalık turşu filan yiyordum artık tam tersi oldu tatlı yiyorum salatalık ve turşuyu aramıyorum oğlum olacak nasipse🤭
Asyapolat Busraakay_26 benim de bir kızım vardı ben de erkek hissediyordum yada bir kızım olduğu için öyle istiyor da olabilirim bilmiyorum 12.haftada doktor kıza benziyor bu da kız herhalde dedi ama 16.haftada kesinlikle erkek dedi
hayalperest2310 Pinfur10 bende öyleyim tatlı yiyemiyorum pazartesi 12 haftalık olcam en son 7 haftalıkken gitmiştim benim de bir kızım var ne olur hiç tahmin bile edemiyorum kızım da hep erkek hissettim kızım oldu 🥰
Dedekurt 5134 Benımde iki güne 22 haftalık olacak bende hala öğrenemedim göremediklerinden%51 kız diyorlar 😂 Detaylı ultrasona gidecek misiniz 🥰
Duygu-9489 Rüyamda erkek gördüm ultrasonda doktor gösteriyordu bana da kız demişlerdi 12. Haftada 16da erkeğe döndü
Aaa2022 Duygu-9489 kesin olarak bacak arasına göre mi kız demişti🌺banada iki doktor farklı tahmin etti
Tugceavkrnn NoName_ valla bende kız olur mu acaba gibi hossediyorum ama tatlı da istiyor canım insan acayip merak ediyor valla 😂 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi
Kvsr46kvsr Tugceavkrnn ben ilk iki hamileliğimde kız istediğim için kız hissediyodum 😅kızda oldu. Şimdi yine hamileyim iki kızdan sonra erkek istiyorum erkek hissediyorum 😅doktorda erkeğe benzetti 💙
gecegunduz Tugceavkrnn benim nerdeyse çoğu belirtisi aynıydı kızımla , ilk başta erkek hissediyordum sonra kız hissetmeye başlamıştım ama erkekmiş 😬😬
Tugceavkrnn gecegunduz bakalım benimde öyle olucak mı bende kizimdaki gibi hissediyorum şuan erkek çıkar mı gorucez :D
Elis27 Tugceavkrnn hayırla saglıkça gelsin bebeğiniz inşallah ilkinde nasıl hissettiniz mesela kız hissettiniz ve kızınız olduysa hisleriniz dogrudur diyebiliriz . Mesela benim hislerimin tersi oluyo. Rüyada gördüğümünde . 🙂 Kendinizi ancak kendiniz bilebilirsiniz
Tugceavkrnn Elis27 İlkinde hissettiğim gibi hissediyorum yine. Kız olcakmis gibi ama ya erkek de olursa düşüncesi oluyor ilkinde de böyleydi kız oldu bakalım bunu öğrenmeye daha bir buçuk ay var hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi pek mühim değil
SancarMom Tugceavkrnn Çok erkek istedim ve hepte erkek hissediyordum sürekli canım tatlı istiyordu bebeğim erkek 💙
5134 Tugceavkrnn Bilmiyorum utangaç mı yoksa ben sormayı unutuyorum hep doktor da söylemiyor bakalım hayırlısı olsun öğreniriz inşaallah ☺️🥰