gamzekck 6-7 haftalik ultrasonlarda kiza benziyor ama bu ultrasona yukardan bakiyorum asagidan bakiyorum hic anlamiyorum bacak kismi neresi isaretler misiniz valla bu usg fotolari cok karisik hele bu daha karisik, cocugun kafasi nerde bacagi nerde idrak edemedim belki uykusuzluktan bilmiyorum😂 bu aradaa ayni ollay şoyle basima gelmisti; cildim asiri güzelleşti karnim sivriydi hâla sivri asagi dogru, bulantim hic olmadi, kesem hilal seklindeydi ve istahim acikti, duygusalligim hic yoktu. Bebek sağimdaydi, yumurtlama gunu bebek olmustu. Kisacasi tum ama tum belirtiler erkekti. 10 kisiden 9 u erkek dedi. Ruyamda da hep erkek bebek gordum. Dedim %100 erkek yani hissederim ben dedim. Anne ic gudusu dedim. 13 ve 17. Haftalarda da farkli doktorlar %100 erkek dedi. Degismez dedi. 22. Haftads detayliya bir girdim şokk, kesinlikle kız dendi. Inanamadim alisveris de yapmistik. Ozele gittim o da kiz dedi. Hislerimde ilk defa yanilmistim. 1 hafta kendime gelemedim, kızımi oglum diye sevdigimden vicdan azabi da cektim. Şok gecirdigim cunku alismistik isim de koymustuk. Kiz istemedigimden degil alistigimizdan. 2 hafta şoku atlattim simdi kizima cok daha guzel seyler alip daha yeni guclu bir bag kurdum. 31 haftalik olduk bile. Yani bazen hisler de insani yaniltabiliyor. Saglikla gelsin. Ama yasadiginiz hissi cok iyi anliyorum. Mesele erkek ya da kiz istemeniz degil, ayrimcilik da yapmiyorsunuz bosuna linçlemesinler sizi😂 sadece annelik hisleri bazen doktorlarin yanilabilecegini dusundurtebiliyor normal olarak. Ki yaşadığım olaydan sonra detayliya kadar hicbir cinsiyet net degildir benim icin. Size %100 deseler bile detayliyi bekleyin. Yanilabilirler. Detaylida kiz derlerse artik degismez. Detayliya girmeyip normal kontrollerde son haftaya kadar kiz denip, dogumda erkek cikan aile dostumuz bile var. En kritiği detayli ultrason. Sagliklaa gelsin💞