gamzekck Bek15 ya ben sordum ama renkli ultrason özelde yok dedi kliniğe gitmem gerekiyor eşim bir klinik doktoruna sormuş beş bin demişler:(
gamzekck KLORAKHANIM Ya demeyin öyle khfhfhxbx sadece hislerim erkek yönünde ama doktor kız dediğinde havalara uçtum çok sevindim ama hala erkek hissediyorum kızım dada kız hissettim hep kızım olucak dedim
Ranni gamzekck ama ben inanıyorum buna kızımda 19 a kadar erkek demişlerdi ve ben kız hissediyordum ailem bile saçmaladığımı düşündü ve kızım oldu bunda da öğrendiğimden beri erkek hissediyorum ve oğlum olacak
KLORAKHANIM gamzekck ahshaha hayatım benim de kızım var çevremde ki herkes oglun olacak diye beynime işliyor mesela kendimi ona hazırladım ama biliyorum kızım olucak yine 😂
gamzekck Ranni rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsin hepimize ama dediğiniz gibi hissediyorum işte sürekli içimden bu geçiyor ben sussam iç sesim susmuyor 😀
gamzekck Ranni ay valla şuan beni anladiginiz için çok mutluyum kaşla göz arasında linç bile yedim Allah ne dediyse odur diye tabiki öyle şükür rabbime ama henüz erken belki yanılma vardir