Happyka raziyebal_16 doktorda sıkıntı var demek , benimde bacak arası kapalıydı ilk gittiğimde , yan yat biraz dedi yattım ve karnıma yavaş vurdu bebek hareket etti , öyle öğrendik . Kemik yapısı ondan da anlaya biliyor doktor
___Ebruli___ raziyebal_16 her muane günü muaneden yarım saat önce vişne suyu ve çikolata yiyin ben hep öyle yapıyorum kızımda da 12 haftada ,kız demişti şimdi 2.gebeligim 12.haftada aynısını yaptım doktorum tahminim erkek demişti… Çünkü bebekler kıpır kıpır oluyor 16 haftadan beri cinsiyetimiz erkek 22+3 şuan
raziyebal_16 ___Ebruli___ bende ulturasyona girmeden önce çikolata yedim su içtim bol bol yinede göstermedi bebek hareket ediyor ama bacak arası kapali
Serrasmsk raziyebal_16 çizgi olayına inanıyorum en çok çünkü 2 yılda çok kişi hamile kaldı çevremde inşallah gosterir de sizde rahat edersiniz
Serrasmsk raziyebal_16 göbek ortasında çizgi oluşuyor ya ona sadece altta ise erkek hem alt hem üstünde ise kiz
5134 Serrasmsk şuan sabah 8 ve ben kalktım üşenmeyip göbek çizgime baktım üst tarafta yok sadece göbek altında 😂🥰
ginalinetti Ben de kaç doktora gittim bir türlü bacağını açmadığı için göremediler ama kız olabilir demişti tüm doktorlar. 23. haftamda kesin olarak öğrendim ki kız 😍 Bu arada evet bende de gebelik çizgisi göbek deliğime kadar geliyor üstte devam etmiyor.
Eymennn1 raziyebal_16 tabi oda olabilir kuzum ama benim öyle oldu hata banada herkes kızdır dedi ve sonunda erkek olduğunu öğrendik hepsi aynı olmaz belki gercekden seninki öyledir rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah