Bernaydiii bende çok tedirgindim hiç yaptırmak istemedim ama mecbur doktorum tek doz yaptırmalısın dedi.
Korktuğum gibi olmadı ama hiçbir yan etki yaşamadım. Çok hafif kol ağrım oldu sadece. Burda bazıları çok abartıyor tabi ki olabilir ama insanı korkutuyorlar yok aşıdan sonra bebek hareketi azaldı vs diyenler vardı. Ben bebek için korkmuştum.

Hiç yaptırmak istemiyorsanız imza atıyorsunuz istemiyorum diye yapmıyorlar o zman ama sorumluluk sizde oluyor.

Bernaydiii kız yok korkma aşkım, ilk gün çok az bi ağrı oluyor geçiyor korkma ♥️ Benim ağrıdı ilk gün ama kuzenimin hiç ağrımadı mesela. Korkma sen ♥️

Bernaydiii yan etkisi falan olmuyor kuzum sen yorumlara bakma. Yok bebek hareketi azalıyormuş bilmem ne. 2 doz oldum ikisinden de sonra sıpam hiç durmadı 😀

Bernaydiii ben hiç yaptırmadım kızıma hamileyken sıkıntında yaşamadım. Komşum geçen yaptırdı kolu aşırı ağrıyordu

Bernaydiii yani çok az ağrıyor kol bir iki gün ama öyle dayanılmaya ak bi ağrı değil ve nasılsa birden geçiyo ağrı unutuyorsun bile

Bernaydiii 2 kere yaptırdım ikincisi üstüne yattım unuttum biraz ağrıdı hiçbir şey olmuyor yani

Bernaydiii kuzum agrı kısıden kısıye degısır benım hiç ağrımadı sonrasında, o gun bıraz agrıdı ama gectı acısı. Korkma lütfen 🌸🌸

Bernaydiii yaptırmak bilmiyorum şart mı bende haftaya yaptırıcam mikroptan vs koruyor yani bebeği ameliyathane de benide aynı şekil öyle biliyorum kolunu kaldırınca ağrı oluyormuş sanırım

Ben 2 doz oldum hiç acımıyor merak etmeyin ilk gün kol ağrısı oluyor o biraz o kadar bence yaptırmak gerekli doktor öneriyor sonucta 😊

Bernaydiii yaptırmak şart değil ama seni koruyan bir iğne bu Allah korusun doğum yaptığım hastanede kullanılan birşeyin pis paslı olması sana zarar verir en azından tetonoz aşısı seni koruyor bir zararı da yok ben 1 doz vurdum 2.defa da istedim vurulmak aşı yoktu yaşadığım şehir de hiç de pişman değilim sağlığımdan önemli değil o kadar ağrı veya acı birşeyi yok daha zor iğneler var ciğer geliştirici iğnesi daha zor kortizonlu

8 gün sonra

uzlet normal mi sezeryan mi oldunuz ? Öncesinde tetenoz asiniz var mıydı ondan mi yaptirmadiniz

aybukee10 hayır hiç aşı olmadım ben normal doğum yaptım 3 sene önce