Ay bende aynı bugün gitcektim binbir bahane bulup gitmedim yaptırmak şart mı bunu

Bernaydiii ben 32de karma aşı oldum hiçbir yan etki yaşamadım inşallah siz de herhangi bir yan etki yaşamazsınız

Bende senin gibi çok korkuyordum. Ağrıyor kol yalan yok 3 gün sürdü sadece. İki gün sonra 2. Dozunu yaptırmam gerekecek. Korkma ama üstüne uyumadıkça sorun olmuyor geçiyor

Bernaydiii bende ilk gebelikte hiç ağrı olmamıştı 2.de hafif şişlik olmuştu o kadar korkmayın yaptırın bence

Bernaydiii benim ikinci hamileligim ilk kızımda 2 doz bunda 1 doz vuruldum kendini sıkma ve hangi kolunu daha az kullaniyorsan o koluna yaptır yaptırdıktan sonra dikkat et 3 gün ağır kaldırma o kolunu olabildiğince az kullan üstüne yatma çok agrirsa 1 parol icebilirsin benim hafif ağrım oldu sadece bende çok dikkat ettim ama

Bernaydiii Abartıldığı gibi bir şey yok. Kovid aşılarında bazen ilk gün kol ağrırdı, onun gibi ufak bir ağrı oluyor sadece. Merak etmeyin. Geçmiş olsun

3 gün ağrısı oldu yalan değil çok fazla kullanmamaya çalış, üstüne yatma 3 gün sonra geçiyo. Bende birazcık da halsizlik olmuştu o günün akşamında ama herkeste aynı olmuyomuş

Bernaydiii Canım zorunluluğu yok bende cesaret edemiyorum yaptırmaya. Çevremde yaptırmayan da var ama bilmiyorum 🥲

Bernaydiii bende çok tedirgindim hiç yaptırmak istemedim ama mecbur doktorum tek doz yaptırmalısın dedi.
Korktuğum gibi olmadı ama hiçbir yan etki yaşamadım. Çok hafif kol ağrım oldu sadece. Burda bazıları çok abartıyor tabi ki olabilir ama insanı korkutuyorlar yok aşıdan sonra bebek hareketi azaldı vs diyenler vardı. Ben bebek için korkmuştum.

Hiç yaptırmak istemiyorsanız imza atıyorsunuz istemiyorum diye yapmıyorlar o zman ama sorumluluk sizde oluyor.

Bernaydiii kız yok korkma aşkım, ilk gün çok az bi ağrı oluyor geçiyor korkma ♥️ Benim ağrıdı ilk gün ama kuzenimin hiç ağrımadı mesela. Korkma sen ♥️

Bernaydiii yan etkisi falan olmuyor kuzum sen yorumlara bakma. Yok bebek hareketi azalıyormuş bilmem ne. 2 doz oldum ikisinden de sonra sıpam hiç durmadı 😀

Bernaydiii ben hiç yaptırmadım kızıma hamileyken sıkıntında yaşamadım. Komşum geçen yaptırdı kolu aşırı ağrıyordu

Bernaydiii yani çok az ağrıyor kol bir iki gün ama öyle dayanılmaya ak bi ağrı değil ve nasılsa birden geçiyo ağrı unutuyorsun bile