SuEr_Tu1512 miroscumm Kızlar benim kusmam ve bulantım yok. Ama doktor Banada prilam yazmış kullanmalı mıyım??
miroscumm SuEr_Tu1512 canım bence kusma bulantı yoksa içme ne gerek var ki başka bir şey için kullanılmıyor çünkü belki bulantın olursa kullanman için yazmıştır
SuEr_Tu1512 miroscumm Doktora dedim bide bulantım yok diye. İlerleyen zamanlarda olcak dedi 3 kutu yazmış hem🤦
CoolMamaMode miroscumm bende daha ilacı içerken kusuyordum tekrardan içmedim sonrasında ama doktor gümde 4 taneye kadar içebilirsin demişti
miroscumm CoolMamaMode ay ben ictim ama ne fayda ertesi gun yine cok kotuydum daha yeni bugun toparladım biraz
CoolMamaMode miroscumm bana da çok uyku yapıyordu ya bir hafta içtim sonra mide bulantısını çekerim dedim yani o kadar uyku yapıyordu
SuEr_Tu1512 miroscumm 7+3üm şuan. Sadece sabah kahvaltı etmeden biraz bulanıyor onu da kahvaltı yapınca geçiyor 🤷
CoolMamaMode miroscumm yaaa bende öyleydim kaç haftalıksın?? benim 4. Aya yakın bitmişti ama şuan 25 haftalığım dün yine istifra ettim mesela arada yine hala oluyo . Sadece mide bulantısı geçti
miroscumm CoolMamaMode 11 haftalığım 9 haftalık başladı bulantılarım çok şiddetli 😔 ben ilk gebeliğimde 9 ay boyleydim doğuma giderken bile prilam içip gitmiştim o dereceydi
miroscumm SuEr_Tu1512 benim ilk gebeligimde 6 ikincide 9. Haftadan sonra başladı ya hiç başlamayabilirde dediğim gibi bence başlarsa içersiniz prilam suan hic gerek yok
CoolMamaMode miroscumm yaaa benim kuzenim ve arkadaşımda öyleydi inşallah bu hamileliğin de biter bi ay sonra ya :((
CoolMamaMode Fahriye41 tabi tabi ilaç yapıyor yan etkisi o . Ben kahvaltı yaparken elimde ekmek uyumuşluğum var :))
Fahriye41 CoolMamaMode benim kaynana bi ara kontrol etmiş öldu mu diye bi uyandım herkes bana bakıyor yabani gibi
CoolMamaMode Fahriye41 hahahaha valla inanırım o kadar uyutuyor çok fena bi ilaç bulantıyı kesmiyor uyutuyor o yüzden hissetmiyoruz bence 😂😂