Ozlemerikci543450 Dilekylmaz 13+3 ikiziz ikili tarama temiz geldi fetal daha karar vermedik açıkçası doktor cinsiyetleri gördü gibi ama sürpriz olsun netleşsin dedik söylemedi 8 Nisan randevumda öğreneceğim kısmetse
Sinosanneoluyor2025 Dilekylmaz Dilekylmaz 13+4 bizde MAAŞALLAH SUBHANALLAH 🤲🏻🥰🧿 ultrasonda sizin de karnınıza çok bastırılıyor mı kızlar ? Cinsiyet tahmin etti ama 4 nisanda randevum 2 haftada bir çapriyor , o zaman söyleyebilirim büyük ihtimal dedi cnm
Dilekylmaz ynzl tebrik ederim ben de ikili tarama sonucunu bekliyorum nasıl geçiyor günler ağrı bulantı falan var mı iştahınız nasıl
ynzl Dilekylmaz çok şükür bende bulantı falan olmadı. İştahım da normal açıkçası ama hamilelik öncesinde daha iştahlıydım. Şimdi sanki yediğim yemek boğazımda duruyor gibi hissediyorum. Bazen baş ağrım çok oluyor onu da kahveye bağlıyorum. Hamilelik öncesi günde 4-5 içerdim şimdi tiksindim içemiyorum
Dilekylmaz ynzl benimde başından beri bulantım yok ağrım da olmuyor randevuları sabırsızlıkla bekliyorum hep bir şey mi oldu diye biraz iştahsızlık var
Asli_1609 Ben de 14+2 deyim fetal dna yaptırdım geçen hafta sonuç bekliyorum. 12+6da cinsiyeti belli oldu erkekmiş 💙 12.haftadan sonra ne bulantım ne kusmam kaldı başları zordu şimdi çok şükür gayet iyiyim
Ssema07 Ölüyorum bulantıdan bi de üstüne 22 aylık bebeğimle grip olduk aşırı sancılı geçiriyorum neler yapabilirim bilen varsa hatta destek istiyorum. Cinsiyet de doktor 16. Haftada net söylerim dedi onu bekliyorum
Dilekylmaz Ssema07 Allah kolaylık versin benim ilk gebeliğim tecrübem yok bende tam tersi hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Bicirik2025 Dilekylmaz ikili tarama temiz çıktı. Cinsiyetini soylemedi 7 nisanda ogrenicem inşallah. Onun dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum sadece halsizlik var çok uyuyorum.
tahamommy Dilekylmaz ben 12+5 te gittim nt 2.1 çıktı burun kemiğini ölçmedi ya sadece var dedi 🥲 siz kaçıncı haftada gittiniz 1 gün bile çok önemli ölçümlerde