Nurellaaaaaaa1212 Ozgekiz o ameliyattan bana da lazım bademcikleri de aldırdım mı tamamdır. Geçmiş olsun gülüm
Ozgekiz Nurellaaaaaaa1212 teşekkür ederim 🥹🥹 bademciklerim dursun ya ama botoks istiyorum migren için bir de azıcık kırışıklık için. Ay bir de estetik operasyonlar ile toparlanmaca misss
Ozgekiz Nurellaaaaaaa1212 yaptım bir çılgınlık 😄 ay doktor mu değiştirsem, kadını gördükce korkularım tetikleniyor🥹 az önce kontrile gittim geldim, gayet iyiyiz maşallah ama ben nasıl doguracagim yahu😄
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde yarına nerden buldun kız. Eşim ağlıyo gelemeyeceği için hahahahah. Ama yapıcak bişey yok doktor sadece hafta içi orda. İzin alıcaktı daha belli bişey yok neden izin alıyorsun kalp atısını duyarım sonrakine gelirsn dedim
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 valla canım doktorum özel kliniği var oraya gidiyorum doğum için sadece hastaneye gidecem Allah nasip ederse 🥹
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 ya günah adama ahahahah aynen kalp atışını duymaya gelir bende benimkini daraltıp duruyorum heyecan varmı diye 😂😂😂😂😂
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 aynen canım bende hep 2 kadar nasıl beklerim diyordum Allah yüzüme güldürdü🥰🥰