keyfimin-kahyasi-misin Bornin2025 30 dan önce yıkanmalı sonrası çok zor 38+4 olduk sayılır ve hala yok çantayı kaç kere deşekledim eksik var mı diye 🤣🤣🤣
Nesrnn Bornin2025 evet hıssedılmeyecek gıbı degil cunku yururken zorluk çekiyorum karnım asası inmiş gıbı ve bel ağrısı bu sebepten. Bır yerden kalkarken bıle zorlanıyorum
-KbrElms18- Zeyno_01 ben de 27 haftalık gebeyim kime sorsam çok erken diyor 🙄 ne kıyafet ne temizlik henüz başlamadım 🙂↕️
ipos Ben 28de yıkama ütüleme kısmını yaptım ama eksikler vardı bir türlü bavul haline getirememiştim onu da geçen hafta pazar hallettim (34+0) kapının önüne koydum 😊
Bornin2025 ipos çok gaz getirdiniz kızlar dün etiketler kesip beyazları bir posta yıkadım Hafi bismillah 😂
Bornin2025 Yogurtlupilav ben de hastane takımı yaptırdım artık çünkü hazır ve güzel birşey bulamadım ki erkek bebek olunca daha zor oluyo🥲
ipos Bornin2025 iyi yapmışsınız bence ben de sonradan aldıklrımı ve pusetin kılıfını falan yıkamamıştım onları yıkadım bugün yapılcak bişey kalmadı 😀