Aynı anda besleyip aynı anda uyutmanızı tavsiye ederim mutlaka gece biri uyandığında diğerini de uyandırın yoksa çok zor olur hiç vaktiniz olmaz ikisini aynı anda yağtığınızda öyle alışırlar ve ileride kendileri aynı anda uyur yer ve size de vakit kalır. Emzirmeyi düşünüyorsanıZ mutlaka sütünüzü sağın biri emerken diğerine biberonla verin veya ikisine biberon verin yoksa çok yorar. Ben 4 ay sağdım ama aşırı yorucu olduğu için bıraktım mamaya geçtim mama hazırlama makineleri var benim elim kolum oydu 1 dk da ısısı ayarlanmış bir şekilde hazır oluyordu ilk aylar o kadar çok mama yapılıyor ki. Biberon kullanacaksanız bol bol alın derim ve iki farklı marka alın ben 4 er biberon kullandım birine avent diğerine lansinoh geceleri uykusuz olduğum için hemen yıkamak zor oluyordu o yüzden içtiklerinde mutfağa öyle bırakıyordum sabah hepsini birden yıkıyordum gece uykulu olduğum için de kim ne kadar içti aklımda tutamıyordum o yüzden iki farklı biberon olunca sabah bakıyordum kim ne kadar içti diye. Kurutma makineniz yoksa almanızı tavsiye ederim büyük kurtarıcı