Merloza Busegull 1 aydan sonra gaz başlıyormuş sanırım, o zaman yüz üstü yatırabilirim. Teşekkür ederim yanıtladığınız için 🌺 benim oğlan baya iri, kiloda çok alıyor. Doktor bekletirse daha 3 kiloyu rahat geçer.
Merloza Kbrmsl 12 kilo aldım. Bebekler sıkıştırdıkça midem küçüldü. Bebekler kilo alıyor, ben kilo veriyorum. Son 2 aydır kilom sabit o yüzden. Mide bulantısı bittikten sonra deli gibi açıkıp, yemeklere saldırıyordum. Onlar bitti üçüncü trimester da :)
Busegull Kbrmsl mutlaka zorlanacaksın çok zor ama okadar güzel ki hangisini öpeceğini seveceğini koklayacağım şaşıracaksın birini bir yanına birini diğer yanına alınca hayat duruyor bakıp bakıp bunlar benim mi diyeceksin bir gaz çıkartacaklar mutluluktan havalara uçacaksın kakalarını yaptıklarında derin oh çekeceksin öyle anlar yaşatacaklar ki sana zorluklar bile kolay gelecek bak öylede bir gücü var ikiz üçüz annesi olmanın
Merloza Kbrmsl benimde sadece eşim yardım edecek. Annem Amerika da, kayınvalidem İspanya da 😅 ikisi de baya uzaktalar. Umarım uslu bebekler olurlar da bizi zorlamazlar 😊
Kbrmsl Elvinsu bende mide bulantısı hiç olmadı cnm o belli olmuyormuş ama kimisi 3 aydan sonra kalmiyomuş kimisi doğuma kadar devam ediyormuş bilinmiyo pek her hamilelik farklı oluyor
Kbrmsl Busegull yaa vallahi içimi rahatlattiniz cevremdeki herkes korkutuyor iki çocuk çok zor olacak dısari bile cikamicaksin saçını taramaya vaktin olmucak daha neler neler artk korkmaya basladm beni ne bekliyor diye oysaki 6 yıl cocugm olmadı nasıl bir hasretle bekliyorum anlatamam
Busegull Kbrmsl dışarı adım atamayacağım günlerde olacak gezip tozduğun günlerde hayatın bitmiş gibi davranacaklar he de geç tam tersi artık yaptığın her şeyden daha çok zevk alacaksın resmen kendine iki arkadaş doğuruyorsun
Kbrmsl Merloza çok az kilo almışsınız ne güzel bende dikkat ediyorum şuan 24 haftalıklar 7 kilo aldm bu bile fazla geliyor bana çok alıp sonra vermekten korkuyorm
3boysmomm Kbrmsl ikizlerim 3 yaşına girecekler yazın doğumdan sonra size önerebileceğim şey sütünüzü bol bol sağın emzirmek bazen çok stresli oluyor oyüzden sütünüzü sağıp biberonla vermek dahada rahatlatacaktır sizi ve biberon olarak philips avent kullanmanızı tercih ederim en azından anneyi reddetmezler ve emzirme yastığıda alın mutlaka emziğede alıştırın sizin için daha rahat olur tabi benim ikizlerim hastanede 11 gün kaldılar küvezde değil sadece bebeklerim üşüyordu vücut sıcaklığı azdı biraz oyüzden sıcak bi odada kalıyordular benim hemşirelerim alıştırdı emziğe ikizlerimi oyüzden çok şanslıyım bu konuda 3. Bebeğimide kendim alıştırdım emziğe evde😅
Merloza 3boysmomm ikizlerin üstüne bir bebek daha yaptıysanız o kadar korkmayalım biz 😍 kendimi gaza getirdim 😅
Kbrmsl 3boysmomm bende gögüs pompası alıp almamakta kararsızdım iki taneler zaten sürekli emerler gerek duymam diye düsündm ama gerekli oluyormu doğumdan snra ihtiyaç olursa alım dedm ama kararsız kaldm şimdi biberondada lansinoh yada avent düsünüyodm emzigide şimdiden aldm inşallah alışırlar ☺️
Haticeyn Bende ikizlere hamileyim ve varislerim cikti 21. Haftaya giricez aranizda çıkan oldumu acaba
Kbrmsl Busegull yaa çok sevindm buna gerçekten tabiki dışarı cikamayacagm zorlanacagm günler olacak kolaymi evlat yetiştirmek ama onları yük gibi görmek istemiyorm millete bakarsak öyle
Yonca_ Tek yumurta ikizlerine hamileyim daha yoğun başındayız 7 haftalik.korkuyorum riskler fazla dediler herkese söylüyorlar mi bilmiyorum
Kbrmsl Yonca_ herkese sölüyolar cnm stres yapma en başta erken doğum riski yüksek diyorlar zaten sakın düsünüp düsünüp hayatı kendine zindan etme dısari cık gez misafirliğe git arkadaşlarınla görüş ben şuan 6. Ayımdayım inan çok güzel duygular ikisi birden tekmeliyo felan rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Mihrimahbukre Yonca_ nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu kese dışında belirtiniz varmiydu yada kanda yüksek mi çıktı
Merloza Kbrmsl ben 24. Haftaya kadar 10 kilo almıştım. Sonra iyice şişince durdu. Sizinde öyle olabilir. Baya baskı yapıyorlar çünkü mideye.
Mihrimahbukre Elvinsu ya bişey sorsam size ne zaman kan verdiniz ikiz olduğunu nasıl anladınız ben bı devlete bide özele gittim devlette ikiz dendi özelde şuan göremedim dedi beta değerim yakinimdakiler yüksek çıkmış diyor
Kbrmsl Mihrimahbukre benimki ilk başta kanda biraz yüksek çıktı bende dedm ikiz olma ihtimali varmı doktorda olabilir bakarız keseye dedi baktı tek kese vardı ama ben emindim ikiz olduğundan gerçekten hissediyordum kalp atışını dinlemeye gittiğimizde 2 kese gözüktü diğeri 1 hafta geriden geldiği için gözükmemiş yani sonradan gösterebiliyolar kendilerini
Elvinsu Mihrimahbukre canım 9 haftada kan verecegım devlet hastanesinde ama özel hastane takipliyim değerlerime baktıracağım
Elvinsu Mihrimahbukre canım ben 5 haftada kalp atışı ve iki tane kese gördüm bu arada ozaman öğrendim