sdmnvbzkrt Rachelgreen94 beklemek çok zor ve stresli ama bı kaç saate ogreniceksin çok az kaldı sebret stres yapma🤗
Meliiss_ Kizlar bende 26 Mart’ta transfer oldum 7.gunum bugün test yapmaya cesaretim olmadı zaman da geçmiyor sanki inşallah hepimize sağlıkla gelir bebislerimiz
buss_buss Meliiss_ ayyy canım ben de 27 martta transfer oldum. Benimde bugün transfer günü hariç 6. Günümdü bende de herhangi bir belirti yok fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama su gibi akıntım var
Yektek22 Rachelgreen94 aşırı sevindim senin adına darısı isteyen herkesin başına inşallah sağ salim al kucağına 🤍
koza08 Rachelgreen94 gözün aydın hayırlı olsun canım 🌸 ne güzel herkesten pozitif haberler geliyor. 🤗
Rachelgreen94 Yektek22 ayy inşallah canım sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz dua edicem hep sana ismin sena dimi♥️
Yektek22 Rachelgreen94 evet sena ismim yaa çok teşekkür ederim ben de bana dua et ismimle diyecektim sana en çok ihtiyacım olan şey bu şuanda 🤍 ikinci adeti olmadım sabırsızlıkla bekliyorum bende rabbim senin gibi sevindirsin beni de inşallah
Meliiss_ buss_buss Bende fitilin akıntısı var ama insan işte belirtiye de umutlanmak istemiyor inşallah olumlu olur sonuçlarımiz 😊🫠
Rachelgreen94 Yektek22 allah gönlümüze göre versin burda sonuçları beklediğimiz gibi doğum içinde geri sayarız umarım♥️♥️
Ayseherr atlasasya canım erken gebelik testinde ben görmüştüm ya kaset test yaptım onda birsey çıkmadı neden acaba testmi yanlış ki
atlasasya Ayseherr evet canım yanlış olduğunu söyleyen çok birde kaset test için erken olabilir. Kan vermek en iyisi bekle istersen yada başka bi markadan erken test dene bende öyle istiyorum.
Rachelgreen94 Meliiss_ ay çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorum kan ne zaman vereceksiniz♥️
atlasasya Ayseherr evet sabah ilk idrarla dene canım inşallah çıkar dualarım seninle gününe de az kaldı zaten ama çıkacak bence senin inşallah 🙏🏻♥️ maddi manevi zor süreçler her yerim çürükler içinde (bide ben tip 2 diyabetim) ama olmazsa yola devam diyorum ☺️
Ayseherr atlasasya aynen öyle haber ver sende kan verirsen canım benim gönlünü sende ferah tut canım baktım testin tarihi geçmiş ondan herhalde birde