sdmnvbzkrt atlasasya kaçıncı gündü canım senin. Benim 7. Günde silik çıktı aynı böyle, 8. Günde biraz arttı çizgi rengi ,9. Gün kan verdim 134 çıktı kanda. Bence var hayal görmüyorsun bende görüyorum o çizgiyi ayhh hadi inşallah hayırlı olsun 🤗
atlasasya sdmnvbzkrt bugün 7.günümdü inşallah öyle olur artımed marka test biraz kötü yorumları var ama inşallah doğrudur kısmet canım🙏🏻
Ayseherr atlasasya seninle aramızda 1 gün var zaten transfer tarihi benim son adet tarihi 8 Mart ayyyy hadi inşallah kalp atışını duyalım da sağlıcakla
Ayseherr atlasasya canım erken gebelik testinde ben görmüştüm ya kaset test yaptım onda birsey çıkmadı neden acaba testmi yanlış ki
Burcu_drn atlasasya canım var yaa bende becerebilirsem atayım bak benimkileri. 17 çıktığında daha sıkıntı böyle gözükmüyordu 💃💃 ay burda hep beraber doğum anlarımızı da mı beklicez şimdi 🥲
Burcu_drn atlasasya bak en üstteki daha silikti bekledikçe biraz koyulaştı. O gün 17 çıktı değerim. Altındaki ertesi gün o gün kan vermedim. En alttaki de dün 😄 49 çıktı değerim. Kırmızılık varsa kesinlikle var ya 🙃 kan ver istersen bu günn benim asıl test günüm yarın bakalım neler olacak
sdmnvbzkrt Cemreeamine ben pazartesi dayanamayıp erken verdim bide bugün verdim 🤗 pozitif 🙏 sizin ne zaman test
Cemreeamine Bi de kızlar ben 3 tane iğne kullanıyorum şu an hemşireye yazıcam ama merak ettim ne zamana kadar kullanılıyor bunlar
sdmnvbzkrt Cemreeamine 3 ay daha devam edicez ignelere dedi doktor, kontrollerde duruma göre azalcak zamanla dedim
Rachelgreen94 Cemreeamine iğneleri bana tüp bebek drum 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi. Başka şehirdeyim gebelik takibini yapan dr sana 9. Hafta falan gerek yok bırak derse bile bize haber var muhtemelen ben bıraktırmıycam 12 haftaya kadar devam dedi.kalçadan 2 progestan vuruçduruyorum hergün. Her yerim çürük içinde ve bele bacağa vuran acılar fena. Neyse tutunsun bebişlerde razıyız♥️♥️
Rachelgreen94 Kızlar ben 3 gün üst üste test yaptım gittiköe koyulaştı. Dün ara verip bugün yine yaptım ama koyulaşmamış aynı kalmış. Bugün kan günümdü gittim verdim sonucum çıkmadı. Ama idrar testinin koyulmask gerekmiyor muydu testle ya da idrarla ilgisi olabilir mi♥️ transfer tarihim 24 mart
sdmnvbzkrt Rachelgreen94 bende her gün koyulaşmadı renk ama testdendir belkide. Süper hadi inş testinde güzel çıksın 🙏haber ver içini ferah tut zaten çizgi çıkmış vardır
Rachelgreen94 sdmnvbzkrt inşallah ya çok erken yapmaya başladığım için normali budur belki 5. Günde test yapmaya başladım en iyisi kanı beklemek ya
sdmnvbzkrt Rachelgreen94 beklemek çok zor ve stresli ama bı kaç saate ogreniceksin çok az kaldı sebret stres yapma🤗