Nur287 Merhaba hanımlar, ilk hamileliğim 39+3′teyim. Bebek baş aşağı ama kanalda değil göbeğin düşmemiş hala yukarda yorumlarını duyuyorum. Söylenilen her şeyi yapıyorum ama sancı, nişan falan yok benim gibi olan var mı? Fikir verebileceklere açığım 🥹
Gulperi8 Nur287 bende 39+4 aynı durumdayım başı aşağıda ama herkes bana da düşmemiş göbeğin diyor son günler daha geriyor beni artık doğurmak istiyorum sağ salim devlet hastanesi takipliyim en fazla 41 hafta dedi sonra suni sancı veririz dedi
burcuyilmazzz38 Nur287 ilk hamileliğimde 40 haftaya bekledim suni ile dogum yaptım suan 2.gebeliğim Allah suni sancıya düşürmesin diye dualar ediyorm 33 haftalığım suan
Kahvesever12 Nur287 39+5 im bugün randevum var benim de ne sancı çıkıyor , ne açılma var, ne de kanala indi. O kadar yoruldum ki pazartesiye suni ya sezeryan başlatsın istiyorum bayram risk gözüküyor gözüme doktorlar izinde oluyor.Eşimin de babalık izni bayramla karışmış oluyor. Hakkımızda hayırlısı umarım sabah güzel haberler alırım doktordan
Nur287 Gulperi8 Gulperi8 Son haftalar bende çok gerginim 🥹 özel takipliyim 41 haftada alttan bakacak ona göre ya suni ya sezeryan dedi bende kendi sancım gelsin istiyorum 🥲
NazendeHanimm Nur287 aynen oyle.. ozleyeceksin bu zamanlari dedi doktorum :) belkide.. bekleyelim elbet kavusacagiz.
Niher23 Bende bekliyorum 39+4 hiçbir hareketlenme yok ☹️ bir sürü hurma yedim şimdi gidip yürüyüş yapicam sabahta merdivenlerden çıkmıştım.Gelsin diye her şeyi yapıyorum ama hanımefendi gelmek istemiyor…
Nur287 Niher23 aynı durumdayız sekerek yürüme, pilates, merdiven, hurma falan hepsini yapıyorum ama sancının s yok 🥹
Sara_halil_0101 burcuyilmazzz38 bende ilk gebeliğimde 40 haftada suni sancıyla doğum yaptım 1gun boyunca suni sancı mahf etti beni şuan 33+2 haftalığım umarim kendi sancimla doğumum olur
Nur287 burcuyilmazzz38 Amiin hepimizi sağlıcakla kendiler gelsin doğal sancılarımızla 🫶🏻 Bunun için mübarek günlerde sürekli dua ediyorum
Nur287 Sara_halil_0101 epidural yapılmadı mı? 1 gün sürmesi yorucu olmuştur arada yalancı sancı giriyor o bile nasıl can acıtıyor
Yasmin_461 Off neden gelmiyor bu bebekler bende 39+3 haftalığım ama hiç bir belirti yok belirsizlik geriyor
Nur287 Yasmin_461 gerçekten de duyduğum hamileler hep aynı durumdayız çok imreniyorum haftasında ½ saatte doğuranlara ilk doğum diye mi gelmiyor her şeyi yapıyorum ama yok
A_4 Bende 39+5 nstde hic sancim çıkmıyor doktor 41 e kadar yolu var diyor 41 den sonra suni sancı verecek
Nur287 A_4 aynısını söylüyor her hafta bana da o zamana hal kalırsa tabi kendi sancımız gibi değil sanırım suni o yüzden biraz korkutuyor
Sara_halil_0101 Nur287 sadece suni sancı hem fitil şeklinde hem damardan verilmişti akşam 5 te verilmişti ertesi gün 3 te doğurmuştum bide çok dikişim olmuştu şuan bile ödüm kopuyor doğumdan bakalım bu nasıl olcak 33+3 um şuan