mucizemom8
Ruzname
Zlm_dmrhn
Lena_919191
Elifff11
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı ilgilenip deneyimlerinizi paylaştıgınız icin🙏🏻 bugün çok zor ve yorucu bi gündü ilk gittiğim özel klinikteki doktor pek güven vermedi direkt dış gebelik diyip iğne yapcaktı o iğnenin de ne kadar ağır olduğunu biliyorsunuzdur , hatta iğneden sonra 6 ay hamile kalamazsın koruncaksın dedi. sonra devlete gittim orası da asla umursamadı . eşim sağolsun benden daha çok kafasına taktı çok araştırdı riske atmak istemedi, bulunduğumuz ilde baya tanınan işinde profesyonel bi doktor bulmuş başka bi özel klinikte oraya gittik , gerçekten çok güven verdi ve aşırı güzel açıkladı. uzun uzun muayene etti rahim duvarıma her seye baktı. değerlere de baktı dış gebelik şüphesi yok 2-3 rakam dalgalanma olabilir rahimde de bulgu yok dedi . yine de takipe aldı ama şuan kürtaja ya da iğneye gerek yok boşuna yorulcaksın dedi. gerçekten ilk gittiğim yeri dinleyip direkt yatış yapsam bana birsürü işlem yapacaktı önce kürtaj sonra iğne ve ben yoktan yere 6 ay korunmak zorunda kalacaktım😔 zaten baya kanamam geldi ve beta değerim bugünde baya düşmüş. demem o ki özeldeki bazı doktorlar sanırım maddiyattan dolayı direkt işlem yapmaya çalışıyorlar işi ticarete döküyrolar bunu cok iyi görmüş oldum cunku son gittiğim doktor hem yıllardır işinde uzman hem profesör hem de bayağo tanınan bi adamdı