Arkadaşlar merhaba. Bir şey danışacağım. Burda 1 ay boyunca yaptığım ovulasyonu paylaştım her günümü değerlendirdim nerdeyse. Ve regliden çok önce kasık ağrısı gögüs hassasiyeti gibi belirtiler ilk kez yaşadım. Bugün bat günümdü ve şuan leke geldi. Ama normalde günümde olmam hep ileri atar 1 hafta ya da 5 gün. Böyle olup daha sonra hamile kaldığını öğrenen varmı? Yerleşme kanaması mı anlamıyorum çünkü.

enguzelcicek yerleşme kanaması çok az ve pembe veya kahverengi oluyormuş regl gibi değilde lekelenme gibi benim 4 gündür açık kahverengi sadece peçeteye gelen bir lekenmem var yerleşme mi bilmiyorum bakalım öğrencem yakında bende benimde kafamda takılı bir soru bu

Girlinthesun iyi tarafından bakamıyorum maalesef ya çok yorucuymuş bu süreç. Hani çocuk yapmak kolay diyenler 🥺

enguzelcicek canım 3 ay ovulasyon takibi yaptım hemde pik in alasını gördüm yani acaba pik mi demedim siyah çıkçaktı çizgi nerdeyse o derece çatlama da oldu değerlendirdik ama olmadı. Eşimle beni stresse soktuğunu fark ettik testlerin kullanmayı bıraktım bende. Gün aşırı şekilinde değerlendiriyoruz. Biraz kafadan atmak gerek düşünceyi çok zor ama stresste engel oluyor diye düşünüyorum ben

enguzelcicek benim adetim gecikmişti sonra adet olucam sanmıştım ağrılar aynı geliyor gidiyor sonra kahverengi koyu renkte bile gelmşti test yaptıgımda cift cizgiyi görmüştüm kandada belli oldu lakin cok gecmeden mlsf kırmızı kan geldi ve düşük yaptım hayırlısı olsun hakkınızda sizinde 🌸