Gulceefe-00 Anne6161amine 7 gün varsa biraz daha bekle bakalım daha varmış çatlamanın üzerinden kaç gün geçti?
N00A Gulceefe-00 ben yaptım silik çıktı çok güvenemedim testler yoruyor artık beni yarın sabah tekrarlayacağım 🙂
Gulceefe-00 Bekobeko5693 ben ilk gebeliğimi 2021 de bu testle öğrenmiştim ama burun mor renk olanıyla forumda bunun da kuruma çizgisi çıkardığını okudum benimde elimde bu testten var bende üç gün kala bundan yapacağım
ozgerbas Gulceefe-00 erken gebelık testleri 6 gün önceyı gosterıyorsa kanda olsa cıkar diye duşundum gec döllenme falan degılse ben biraz sabırsızımdır
Gulceefe-00 N00A evet çizgi var ama o kadar çok kuruma çizgisi çıkaran test okuyoruz ki güvenemiyor insan
Gulceefe-00 Anne6161amine bende kullanmadım o yüzden çatlama ne zaman oldu bilmiyorum bekliyorum test yapmak için
N00A Gulceefe-00 maalesef geçen ay da silik çıkmıştı başka bi marka kan negatifti o yüzden asla güvenim yok açıkçası belirtim de yok 🙂
cakirbebek Gulceefe-00 ben her gün bir test yapmaya başladım henüz birşey yok adete 1 hafta kaldı hayırlısı ile ama adet agrilarim ara ara oluyor😂
Gulceefe-00 cakirbebek arada benim de adet ağrılarım oluyor ama bekliyorum henüz yapmadım test bakalım az kalsı zaten son 4 gün😅
Minervabunny Gulceefe-00 Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da en önemlisi o 💞🌸 Dualarını eksik etme lütfen 💞
anneolucam Gulceefe-00 elendim canım erkenden geldi benim reglim maşallah test yapmaya kalmadı hemen yetişti🥲
Arzu1954 Gulceefe-00 hafif girip çıkan sancılar var test yaptım ilk 5 dakikada gozumu içine sokunca gordugum bi golge var ama bilemedim en son 2 çıkmıştı hcg regle 5 gün var beklemedeyim günler geçmiyor
Sonnenfrau Gulceefe-00 test yapmadımmm sadece ara ara giren bel ve kasık ağrısı var halen bata son 2 sabırla bat bekliyorum zor olacak ama bekliyorum 😊 pozitif çıkan arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Sen ne durumdasın
Gulceefe-00 Sonnenfrau benim de bata son 4 gün test yapmadım arada kasık ağrısı var ama bekleyeceğim adet ağrıları ile zaten aynı belirti aramak istemiyorum inşallah nasipte vardır diyelim
larienari Gulceefe-00 benim bat 25 ama hala regl olmadım kasık sancısı oluyor arada göğüs hassasiyeti devam ediyor test yapayım mı yapmayayım bilemedim
Gulceefe-00 larienari yani bat 25 se eğer elinde test varsa yap gitsin yoksa zaten adet de olmazsan gidip kan verirsin daha kesin olur 🤣hadi yap da inşallah güzel haber ver bize