Gulceefe-00 Bekobeko5693 benim bat 29 arada kasık ağrısı var ama o da belirti sayılmaz zaten adette de oluyor başka da bir şey yok bekleyip göreceğiz 😃
pinar_5 Ben elendim, son adet tarihim 8 marttı. Dün tekrar regl oldum on dört gün sonra. Yarın doktora çıkıcam ilk kez böyle bişi yaşadım. Bana letrozol vermişti doktor onu kullandım büyük ihtimal o düzenimi bozdu. Çizgi görenlere hayırlı olsun diyeyim 🌼🌼🌼
Sonnenfrau Gulceefe-00 benimde bat 27 di sadece çok şiddetli bel ağrısı ara ara kasikda batma ağrısı oluyor tek belirtim bu
miracsmom_ Kızlar ne durumdasınız Dsrh Gulceefe-00 kumsal__ orkidemm_ Mamiko_2020 Seyda-06 cakirbebek ozgerbas Ceylnnn N00A betullbbbb Baaysel Baliimsid ozgerbas Dkyckbraaa-1 Minervabunny Sevim1902 bildircinannesi Fdle Bktbg Anne6161amine Sm11 anneolucam Arzu1954 husna_tmt larienari Anne6161amine pinar_5 hanimhanimcik Bekobeko5693 Sonnenfrau Pinar-19 Sevim1902 Dsrh
hanimhanimcik Gulceefe-00 bende grip oldum o yüzden belirti varsa da bişe hissetmiyorum hastalıkla uğraşıyorum😂 inşAllah ikimizde hamiş oluruz🥲
Gulceefe-00 Pinar-19 her ay olmasa da bazı aylar yumurtlama günlerinde bir iki kere peçeteye sildikçe gelen hafif pembe ya da tek seferlik kırmızı kan oluyor
Gulceefe-00 @Seyda-06 @cakirbebek @ozgerbas @Ceylnnn @N00A @betullbbbb @Baaysel @Baliimsid @miracsmom_ @ozgerbas @Sevim1902 @Anne6161amine @Sm11 @anneolucam @larienari @pinar_5 @Arzu1954 @hanimhanimcik @Sonnenfrau Kızlar durumlar nasıl aranızda test yapan var mı? Bu arada @Minervabunny sanırım senin test pozitif çıktı tebrik ederim hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun darısı biz bekleyenlerin başına 😍
Anne6161amine Gulceefe-00 7 gün var bugün yaptım çıkmadı ama erken bence daha test internet ten soylemistm gelince meraktan yaptım bı tanesini
N00A Gulceefe-00 ben yaptım silik çıktı çok güvenemedim testler yoruyor artık beni yarın sabah tekrarlayacağım 🙂
cakirbebek Gulceefe-00 ben her gün bir test yapmaya başladım henüz birşey yok adete 1 hafta kaldı hayırlısı ile ama adet agrilarim ara ara oluyor😂
Gulceefe-00 Bekobeko5693 ben ilk gebeliğimi 2021 de bu testle öğrenmiştim ama burun mor renk olanıyla forumda bunun da kuruma çizgisi çıkardığını okudum benimde elimde bu testten var bende üç gün kala bundan yapacağım
Gulceefe-00 Anne6161amine 7 gün varsa biraz daha bekle bakalım daha varmış çatlamanın üzerinden kaç gün geçti?