miracsmom_ Pinar-19 benimde gece öyle bugün devam ama regli günü bugün ya sökülecek ya duracak bakalım
Pinar-19 miracsmom_ takip ediyorum bi geliyor bi gelmiyor normalde geçen ay bi gün geldi ertesi gün söküldü ama şuan okadar lavobaya çıkıyorum yok bişey b12 kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi bilemedim
Mamiko_2020 Minervabunny yaptımda yok maalesef 🥲ya diğerleri yalancı pozitif çıktı yada bunlar yalancı çıkıyor yarın net anlaşılcak 😊
Pinar-19 Dsrh bende hem hem b12 kullanıyorum ama geçen ayda kullanmıştım demiri adetim gelmişti baktığım kadarıyla ikisinin de regliyi geçiktirme ya da erken getirme yan etkisi yok
Dsrh Pinar-19 bende şimdi baktım da sıkıntı yaratmaz diyor umarım olmam resmen heyecanla bekliyorum üç günün gecmesini 😂 Bir de ben esimle hafta üç gün görüşebiliyorum başka şehirde olduğum için bu da ihtimali düşürüyor umarım diğer aya kalmam artik
Anne6161amine miracsmom_ bugün öğleden sonra tekrar test yapcam son 5 gün varsa çıkar zaten diye düşünüyorum
Fdle Arzu1954 pcos belirtilerini çok taşımıyorum öyle aylarca adet görmediğim olmuyor veya diğer belirtileri vs yok bende yani bazı doktorlar evet pco diyor bazıları hayır yok diyor bende anlamıyorum