Minervabunny Zeszy 6 gün varken çok silik çizgi ile öğrendim 4 gün kala belirgin çizgi vardı kan verdim 47,43 çıktı o şekilde öğrendim🥰 İlk çok silik çizgiyi çatlamanın 8.günü görmüştüm, belirgin çizgiyi de 10.gün🌸
Zeszy Minervabunny benim 8 günü yapsam cikarmi acabaya yarinda doktor randuvum var gitsemi acaba kanda cikarmi çok kotu midem bulanıyor arada kasık agrisi en büyük belirtimde çok idarar cikmam oruçlu olduğum halde
Pinar-19 miracsmom_ bat 8 gün var ama 3 gündür kahverengi akıntım var iç camaşırıma gelmiyor lavobaya gittikçe peçeteye geliyor sadece kahrengi akıntı
miracsmom_ Pinar-19 benimde gece öyle bugün devam ama regli günü bugün ya sökülecek ya duracak bakalım
Mamiko_2020 miracsmom_ önce 2 gün pozitif çıktı test,dün negatif gebelik yok yani 🥲🤷🏻♀️Yarın regl günü bakalım
Minervabunny miracsmom_ Amiin inşallah Allahım her birimize tez vakitte sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler nasip ederr🙏♥️ Benim için dua eder misiniz♥️
miracsmom_ Benim dönem bugün ama gece leke vardı sildiğimi iç çamaşırımda yoktu şu an hala aynı inşallah devamı olmaz 🥺🥺
Minervabunny Mamiko_2020 yaaa güzel haberler gelsin inşallahh oruçluysan eğer öğle civarı yap istersen suyu atmış olursun hem diye düşündüm ama♥️
Mamiko_2020 Minervabunny yaptımda yok maalesef 🥲ya diğerleri yalancı pozitif çıktı yada bunlar yalancı çıkıyor yarın net anlaşılcak 😊
Mamiko_2020 Minervabunny kafayı yememe 🤏🏻 kaldı 😅1 saatlik hali bu yine 1 saat sonra geçersiz biliyorum ama neden pembe renk oluyor
cakirbebek miracsmom_ ben kan sonucumu bekliyorum idrar testleri hala negatif bir umut işte.. dün sağ kasigim hep kramp oldu ya umarım belirtidir