Seyda-06 Gulceefe-00 Gulceefe-00 normal benimde çıkmadı ya bu erken gebelik testleri baya ucuzlamış mı bana mı öyle geliyor acaba satamadıklarından mı nedir ben bugün 50 lira ya aldım 2 ay önce 130 a almıştım
Gulceefe-00 Seyda-06 hadi bakalım bende bir gün kala tekrar deneyeceğim elimdeki test erken gebelik değil çünkü🤣
hanimhanimcik Seyda-06 bence biraz bekle yaa tamam sabırsızlanıyor ama gerçekten bu kadar üstüne düşünce olmuyor önce adetin geciksin sonra yap hemde en doğru sonucu alırsın
hanimhanimcik Gulceefe-00 bencede bekle canım hatta ben erken gebelik testlerine de güvenemiyorum bence kesin sonuç günün geçince oluyor
Bktbg Kızlar bat 28 ama çatlama gününe göre hesaplayınca 5 gün var adetime prodoctor test yaptım ilk 5 dk çizgi çıktı gözle görüşür şekilde sonra bıraktım testi yarım saat sonra daha da belirginleşmiş
bildircinannesi Ben de bugün aldım test bayram için köye gideceğim orada alamam diye yanıma alıp da gidiyorum😂 bat a daha 6-7 gün var
Seyda-06 Kızlar ben dayanamadım testi yaptım flash tutunca belli olan ince bi çizgi var görüyoruz yani çok çok hayali ve flash ve ya ışık olmadan gözükmüyor o kadar var mıdır acaba çizgi gördük ama o kadar zor görüyoruz ki yarın tekrar alıp yapayım diyorum
Arzu1954 Seyda-06 al bendede aynı durum bence addeten 1 gün önce yapalım bu şekilde çıkmamaya yemin etmiş gibi
Seyda-06 Arzu1954 seninde varlığı yokluğu belirsiz mi çıktı yaa erken gebelik testi çıkarır diye yapıyım dedim şimdi daha meraktayım ama 3 gündür kasık ağrım var
Seyda-06 Bktbg öyle yapıyım bayram geliyor kanda veremem ama 3 gündür zaten baya bi kasık ağrısı var belime bacağıma vuran
Arzu1954 Seyda-06 bende bi gölge görüyorum ama çok dikkatli bakınca daha adetime 4 gün var benimde ara ara ayakta çok kaldığımda girip çıkan kramplar oluyor hatta derece ile ateşime bakıyorum hala düşmemiş ateşim 37 üstü çıkıyor bakalım artık adete 1 gün kala yapacam artık
Arzu1954 Seyda-06 sen erken gebelik yap çıkarsa bende yapacam senden cesaret alarak gerçekten kasette çıkmayıp erken gebelikte çıkar mi ki
Arzu1954 Seyda-06 Bak kuruduktan sonrada böyle oluyor benimkiler ilk 5 dakikada gozume sokunca görüyorum kuruduktan sonrada bu şekilde oluyor
Seyda-06 Arzu1954 irken gebelikti yaptığım ama dediğim gibi ışık tutunca beliren çizgi çıktı normal ışıksız bir kaç oynatınca belli oluyordu