Gulceefe-00 Pinar-19 sizi anlıyorum ilk gebeliğimde ben de sizin gibiydim aileme yakındım ama o daha kötüydü sürekli soruyorlardı kendilerince fikir sunuyorlardı bir ara çok fazla kafama takmıştım ama ne zaman ki her şeyi saldım o zaman daha kolay yoluna girdi zor biliyorum ama biraz akışa bırakmak gerekiyor inanın bir vakti zamanı var o vakit gelmeden olmuyor
Pinar-19 Gulceefe-00 inşallah çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun rabbim herşeyin hayırlısını kolaylaştırarak nasip etsin bize 💜
Sarkac Nilozof canım yaptım gözle bile görünen zor görünen ince çizgi var rüyamda ne güzel çift çizgi pembeyfi🥺
Nilozof Sarkac Hayırlısı olsun, inşallah pozitiftirr 🌸 Ah şu rüyalar, ben de ambulansta doğuma gidiyordum, daha ortada gebelik yok 😂
miracsmom_ Gulceefe-00 dün ovilosyan testi vardı evde o negatif çıktı son iki günüm kaldı beklemedeyim inşallah gelmez🥹🥹
hanimhanimcik Gulceefe-00 henüz gelen bişey yok çok şükür😂dahada erken diye test yapmadım aslında negatif görmek istemiyorum benim bat 31 felan o zaman hala regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum🥲bir kere teste başlayınca duramıyor insan o yüzden hiç gerek yok hele bi gecikme olsun da o zaman bakarız ama beklemek gerçekten zor😭
hanimhanimcik Seyda-06 bence biraz bekle yaa tamam sabırsızlanıyor ama gerçekten bu kadar üstüne düşünce olmuyor önce adetin geciksin sonra yap hemde en doğru sonucu alırsın
Arzu1954 Seyda-06 en erken 4 5 gün önceden öğrenen var eğer çatlama günü biliyorsan çatlamadan 10. Günü yap en erken tabi yinede çıkmayabilir en geç 12. Çatlama günü çıkar
Seyda-06 Arzu1954 bende kaset testler çıkartmıyor diye erken gebelik testi aldım ne yapcam ilk adettemi acaba
Gulceefe-00 Arzu1954 benim de bat 29 yumurtlama ve çatlama günlerini bilmiyorum takip etmedim son dört günüm kaldı bugün bir tane normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı 😅😩ama adeti bekleyeceğim ilk gebeliğimde dört gün kala kan negatifti o yüzden bir umut beklemeye devam
Gulceefe-00 Seyda-06 ayy bat 30 sa bir dene istersen ama çıkmazsa test boşa gidecek insan elinde test olunca duramıyor ki🤣
Seyda-06 Gulceefe-00 Gulceefe-00 gece yapıyım 4 gün kala olmuş olsun bari almasam iyiydi de aldık onu mecbur kullancaz 🤣
Seyda-06 Gulceefe-00 Gulceefe-00 normal benimde çıkmadı ya bu erken gebelik testleri baya ucuzlamış mı bana mı öyle geliyor acaba satamadıklarından mı nedir ben bugün 50 lira ya aldım 2 ay önce 130 a almıştım
hanimhanimcik Gulceefe-00 bencede bekle canım hatta ben erken gebelik testlerine de güvenemiyorum bence kesin sonuç günün geçince oluyor
Gulceefe-00 Seyda-06 hadi bakalım bende bir gün kala tekrar deneyeceğim elimdeki test erken gebelik değil çünkü🤣