Asu_moi Kızlar selam, benim 5 ay oldu doğum yapalı emziriyorum hala adet olmadım ama olanlara bişey sormak istiyorum doğumdan sonra adet olduğunuzda karnınız indimi? Zayıfladınız mı bişey fark ediyor mu?
Aylaa123 Asu_moi ben doğum yapalı 4.5 ay oldu ve ben hemen adet oldum ama reglim zayıflamakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum şişkinliğiniz mi vsr ?
Merve-metin Asu_moi ben doğum yapalı önümüzdeki hafta 2 ay olacak hala regl olmadım karnım inanılmaz şiş göğüs ağrısı bel ağrısı da yaşıyorum tüm regl belirtileri var ama olamıyorum
derya14 Asu_moi Ben doğumdan 2 yıl sonra adet oldum ama şişkinliğim 1 ayı bulmadan geçti karnım dümdüz olmuştu. Sezeryan doğum bu arada
deletedmom43191 Asu_moi gebe olmadığınıza kesin eminseniz tarlusal içip adet olabilirsiniz beklemeden (rahatsızlığınız var diye dedim böyle)
Asu_moi Merve-metin vallahi bende belirti yok ama şiikinligim var dogumdan beri gitmeyen :( reglde uzun süre daha olmıcam gibi 😟inşallah olur kurtuluruz
Nazsuuu Asu_moi ödem varsa maydanoz suyu iyi gelir bide adeti sokturuyo bende 12 gündür adetim ilk reglm 4 buçuk ay önce doğum yaptm
Asu_moi derya14 2 yıl mı ay benimde o kadar sürer mi acaba🥹 1 yılı geçerse doktora gidilmeli diye biliyorum
derya14 Asu_moi Ben artık menapoza girdim falan sandım 😁ama çocuğum çok emiyordu muhtemelen ondan kaynaklıydı benimki
Gg5348 Asu_moi hahah valla olmak zor bence ben sezaryen olmuştum 3. Ayda oldum ilk günlerde dikişlerimde ağrıdı bide sanki sütümüde etkiliyor bilemiyorum 🙈