sendekimsinnn Kızlar yarın 6 haftalık oluyorum az önce tuvalete gittim akıntıyla birlikte çok açık pembe kan gibi bişey gördüm bu haftada yerleşme kanaması fln olmaz değilmi 3 ay önce düşük yapmıştım 😔
YavruKurtveAnnesi sendekimsinnn 8 haftalikken bacaklarıma kadar akan kanamam oldu 12 haftaya kadar devam etmisti. Simdi 17+4deyiz. Doktora görünmeden bir şey bilemezsiniz vakit kaybetmeden doktora gidin
asli0101 sendekimsinnn acil doktora gitmenizde fayda var fitil veya iğne verebilirler önemli olabilir
halitefe sendekimsinnn canım ayaklarının altına yastık koy uzan bol bol progestan varsa elinde fitil olarak kullan yoksa doktorada git
Edanursoylu sendekimsinnn Umarim yanlış görmüşsünüzdür. Dogruysada sağlıkla bu süreci atlatirsiniz insallah 🌸 Doktora gidememk çok kötü kendini yiyor insan. Ama siz Çok düşünmeyin kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye calisin🌸
sendekimsinnn YavruKurtveAnnesi yurtdışındatım canım şusn gitsem bile hiçbişey yapmıcaklar burda ilaç flnda vermiyolar şuan ne yapacagımı bilmiyorum
beyzanurd0302 YavruKurtveAnnesi benimde sizin gibi kanamam oldu 9. Haftada şimdi 11+5 teyim 3 gün önce günlük pedin yarısı kadar az önce kahverengi lekelenme olmuş çok az sizde de böyle olmuş muydu
Mirayyy35 Benimde 7. Haftamda hafif pembemsi kahverengi gibi akıntı olmuştu hemen acile gidip baktırmıştım bebekte kesede bir problem yoktu. Direkt Progestan başlatmıştı 3. Aya kadar kullandım çok şükür geçti sizde hemen doktora görünün bence
sendekimsinnn asli0101 yok canım burda vermiyokar işte yurtdışındayım o yüzden ne yapacagımı bilmiyorum 3 ay önce düşük yaotıgımda da hiçbişey vermediler
Zeyyas sendekimsinnn panik olma sakin ol ayaklarını kaldır uzan dinlen ağır kaldırms uzanma sinir stres olma ve dengeli düzenli beslen ben mekkedeyim senin için dua edicem. Sadece içini sakin tut stres kötü etkiler
Mirayyy35 sendekimsinnn gece hafifti sabah biraz daha gelince hemen doktora gittim sonrasında o gün içinde geldi ve kesildi daha da gelmedi hiç
sendekimsinnn Mirayyy35 inşallah benimkide bidaha gelmez ya şaun elim ayağıma dolaştı ne yapacgımı bilmiyorum
Meral_63 sendekimsinnn hastaneeye git hemen benim de öyle oldu 8 haftalık ken az açık pembe rengide ama ağrı yok gittiğimde bebemigin kalbi 4 gündür durmuş dedi hemen git sen tedbirini al inşallah bişey yoktur hemen git ne oluur
asemvekardesi Bu gebelgimde 8 .haftaya kadar ara ara kanama gördüm sizin gibi 6.haftada başladı ama kanama alanı yoktu Dr lar da neden olduğunu anlamadi şimdi 11 haftalığım geçti inşallah sizinde öyle yerleşme kanaması olabilir hormonal de olabilir
sendekimsinnn Meral_63 yarın gideceğim canım ama benimkinin belki daha kalp atışı bile oluşmamıştır oluştuysada bu haftalarda duyulmuyo zaten daha
asemvekardesi sendekimsinnn ilk gittiğim Dr progestan verdi fitil olarak aldım sabah ve akşam ama sonra Dr değiştirdim şimdiki Dr um gerek yok kanama alanı kaynaklı değil yerleşme kanaması da olabilir hormonal de olabilir dedi progestan i bıraktirdi 2 hafta sonra kendiliğinden geçti
sendekimsinnn halitefe burdaki doktorlar ilaç fitil vs vermiyolaf canım yarın gidicem ama vermiyolar yani yurtdışında yaşıyorum
halitefe sendekimsinnn üzüldüm bu duruma o zaman en iyisi ayağınızın altında yastıkla bol bol uzanmak