anneolmakneguzel_ Yzey tek bir vitamin o, içeriği demir +c. Bugun kan tahili verdim tekrardan demir 87, hemoglobine 12,5. Benim icin mucize. Demirim 7 bile gördü, vucudum şok 😂 hiç fire vermeden her sabah alıyorum ama
Parinas Yzey bende doktor önerisiyle fertamir e başladım. Kabızlık yapmadı değerlerimi çok güzel yükseltti tadı içimi güzel ayrıca devlet karşılıyor. Dışkı renginde koyulaşma da yapmadı vücut kullanıyor dışarı atmıyor sanırım o yüzden etkisi de fazla oluyor olabilir
Pink29 Hennademet meehaba kaçıncı haftada aldınız acaba 10.haftadayım doktorum ferrum yazmıştı ama o bende yan etkı yaptığı ıcın dırek solgar aldım eczacıdan doktoruma da sormadım henüz ferrum yerıne solgar aldım bebeğe zararı olmaz demı
Hennademet Pink29 benım doktorum rn hızlı emilimi olan solgar, butcen varsa ondan al dedi bana. Daha ıyı dıye bılıyorum zararı olmaz sanmam
bsrelif Herkes farklı bir ilaç yazmış. Önemli olan 100 mg demir içermesi. Bu bizim vücudumuz için en iyi emilen orandır. Tabi beraberinde bu ilacı aç karna C vitamini ile içmek. O gün kahve ve çay tüketmemek gerekiyor. Ve kalsiyum da aynı şekilde demir emilimini azaltır. Ben gün aşırı içiyorum bazen 2-3 günde bir çünkü vücut zaten o kadarını anca emebiliyor yani bu yükselme birden olmuyor zaman alıyor. En iyisi serumla almak o yüzden çok düşükse
gecemavisiii Yzey bende fertamir içiyorum bir ay sonra kan tahlili verip değerlerime bakacağım, aç karnına içip hemen arkasından c vitamini bir şey yiyorum bakalım inşaAllah faydası olmuştur