babygirl02 Anonymouse evet ya çok duymaya başladım bende tavsiye üzerine aldım hiç enfeksiyonum geçmiyor maalesef
babygirl02 dygsss normalde günlük pet kullanmıyorum zaten çok akıntım olduğu için peçete kullanıyorum
dygsss babygirl02 peçete de çok zararlı doktorların videolarını izleyin peçete ve günlük ped kullanmayın diyolar enfeksiyonu daha çok arttırıyor benimde van akıntım sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum sonuçta ped falanda çok sağlıklı şeyler değil
babygirl02 dygsss acaba o yüzden mi enfeksiyonum geçmiyor benim o zaman artık kullanmayım sık sık iç camasirimi değiştireyim
06Pembemavi80 babygirl02 ped yerine pamuklu bez kullanın daha iyi. Pamuklu kumaştan keserekte yapabilirsiniz. İnce şekilde . Havasız kalınca daha çok sıkıntı yapıyor. Günlük ped bende kaşıntı yapıyor valla hiç kullanamıyorum.
Onurbanuu babygirl02 benım doktorum bunu onermemıstı bana yakıyo ve daha enfeksıyon rıskı yapıyo demıstı
Onurbanuu babygirl02 sız baskaları kullandı dıye kullanmayın mutlaka sorun bana sebamed ıntım jel onerdı onu almıştım
babygirl02 Onurbanuu şu enfeksiyon beni öldürdü geçsin diye ne yapacağımı şaşırdım iyice ya aşılama olucam ama enfeksiyondan dolayi 2. Aşılamaya gecemiyoruz
Onurbanuu babygirl02 gıttıgın doktorla bı gorus crp dusmesı ıcın enfeksıyon olmaması ıcın napılabılır dıye kuru dut yıyebılırsın