babygirl02 Kızlar bende enfeksiyon var nioli yağı aldım bugün kullanmaya başladım ic camasirima 3 damla damlattim sonrasında peçete koysam olur mu çok akıntım oluyor malesef öyle de etkisini görür müyüm
Esma006 babygirl02 peceteye damlatilabilir yada pede koyabilirsiniz bir saatte bir değiştirebilirsiniz
S-nur1 İstersen günlük pede damlat onu tak canım peçete çok iyi olmaz gibi ama enfeksiyonu akıtması da normal ben hep ıc çamaşırımda kullandım zaten kısa sürede akıntıyı felan kesıyor
ipekmom_ S-nur1 hamileliğmin çok başındayım ve bendede enfeksiyon var sorun olurmu nioli yağı kullanmam acaba? Hangi marka kullanmıştınıx acaba
TugceOrak babygirl02 valla kullanma canım doktoruna sormadan, başkasına iyi gelen bişey sana zararlı gelebilir
Meryem_mm babygirl02 evet ben öyle yapıyorum 5 6 damla kadar yani 2 3 damla zaten etkisi az gibi geliyor bana
Happy_days babygirl02 evet canım her gün yeni temiz iç çamasırına 1 damla bir kaç saniye bekle uçsun biraz öyle kaldır
AybenYB Enfeksiyondan korunmak için hamile değilken hep kullanıyordum gerçekten çok işe yarıyor ama hamilelikte kullanılabiliyor mu bilmiyorum doktorunuza mutlaka sorun kullanmadan
Anonymouse Hiç kullanmadım belki faydası vardır ama nedense benim içime hiç sinmiyor bu yağ. Bir anda patladı, moda oldu ama sanki ilerleyen süreçte bir şeyi çıkacakmış gibi geliyor 🥲 Bugün bir doktorun reelsini gördüm o da güldürdü beni (
babygirl02 Anonymouse evet ya çok duymaya başladım bende tavsiye üzerine aldım hiç enfeksiyonum geçmiyor maalesef
dygsss babygirl02 doktorunuza sormadan sakın kullanmayın, burdakilerin dediklerini de yapmayın lütfen günlük ped falan takmayın o daha çok enfeksiyon yapar
babygirl02 dygsss normalde günlük pet kullanmıyorum zaten çok akıntım olduğu için peçete kullanıyorum