beyzaakartal Sedauykucu bende aynıyım hamileliğimi öğrendiğim andan beri kusuyorum resmen 9 haftalık olduk 6 kilo verdim ben hiçbir şey yiyemiyorum ne hap ne serum hiçbir şey fayda etmiyor ne zaman geçecek diye bekliyorum sadece
S-nur1 Sedauykucu Ben de belirti olmayınca tedirgin oluyorum olmaması da bi dert olması ayrı bi sıkıntı 😂😂
Nursemom90 Madam123 alakası olduğunu sanmıyorum yakın arkadaşım kusmaktan hastanelik oluyor erkek. Benim ilk bebeğim erkekti bu seferki kadar kötü değildim sadece koku hassasiyetim çoktu. Kusmuyordum. Bu sefer bulantılardan öğürmekten gözümü açamıyorum henüz öğrenmedim cinsiyet
beyzaakartal ddefnos ben hiç yiyemiyorum sabah leblebi ye dediler yedim kustum Kraker dediler kustum hiçbir şey iyi gelmedi
ipekmom_ Sedauykucu 5+4 teyim ufaktan bulantılar başladı. İlk hamileliğimde 6.haftadan 38.haftaya kadar kusmuştum kızım olduu. 6.haftaya yaklaştıkça korkularım artıyor inşallah ilki kadar kötü olmam. Haşlanmış patates ve beyaz peynir yiyordum sadece onlar rahatlatıyordu midemi
Sedauykucu ipekmom_ benim de ilk oğlumda asla bu kadar kusma bulantı olmadı. Hatta neredeyse hiç olmadı koku hassasiyeti vardı o kadar. Acaba cinsiyetle alakalı mı belki şimdi vücudunuz alıştığı için o kadar kötü olmazsınız bulantı konusunda öyle düşünün iyi düşünün iyi olsun 💝
ipekmom_ Sedauykucu kızlarda daha fazla oluyor ama erkeklerdedw görünüyor bulantı kusma heralde bünyeye göre değişiyor ☺️ umarım hepimiz en iyi şekilde geçiririz bu güzel günlerii♥️
Balos Sedauykucu ben 20. Haftadayım prilaym içmesem hala kusuyorum 2 doktora danıştım hiçbir sorun olmaz dedi. Doktorunuza sorabilirsiniz. Çok geçmiş olsun çok zor bir durum
mrvbsr @S-nur1 Ben 6+4 üm mide bulantım falan yok ay aşırı korkuyorum bu durumdan inşallah başlamaz 🥲
Geleneksel1anne Sedauykucu domates,salatalık,zeytin,peynir bazen ayran kendi yaptığım kurabiye kek, tuzlu çubuk bu şekide hayatıma devam ediyorum sürekli aç geziyorum😂😂
Sedauykucu Geleneksel1anne az önce neredeyse ilk öğünümü yedim 😔 domates ekmek ve şükür midemde kesin o hapın etkisi zor gerçekten
asemvekardesi Bende ilk hamilelegimde çok mide bulantısı yaşamıştım ev resmen kokuyordu eve girer girmez kusmaya basliyordum 11. Hafta gibi geçti bu ikinci hamilelegim bunda hiç mide bulantim olmadı sadece ilk zamanlar mide ağrısı oldu biraz onda çok az di ikinci hamilelik olduğu için mi olmadı cinsiyetleri mi farklı bilmiyorum öğrenince yazarım
Sedauykucu asemvekardesi ilk çocuğunuzun cinsiyeti ne 🤩 kız kusturuyor diye bir inanış var o yüzden soruyorum 🤣
asemvekardesi Sedauykucu ilk çocuğum kız . Yakın bir zamanda arkadaşım doğum yaptı 3.ye onunda kızı oldu 4 ay nerdeyse yarım saatte bir kustu
Geleneksel1anne Sedauykucu ben priliam da içemiyorum ki bi içtim taş gibi oldu her yerim kaldıramadım kafamı 3 yaşında oğlum var uyuyamadım da mahvoldum😂