Simge0205 Kızlar doktor 1.600 gram dedi 12 gün öncede 1514 tü çok moralim bozuldu doktor sağlığı yerinde gerisi öenmli değil dedi ama neden almamış olabilir 12 gün öncesine kadar çok güzel artmıştı kilosu muzlar kefirler balıklar bu tarz besleniyorum ama genede almamış çok az almış 🥺🥺🥺🥺🥺
gokcekocyigiit Simge0205 kilo olarak gayet iyi zaten çok bir süre geçmemiş ki, doktorunuz haklı önemli olan sağlıklı olması 😉
Duruxxx Simge0205 31+4 te benim de 1500 tü gelişme geriliği başladı protein ağırlıklı beslen dedi doktorum sonra hep 2 haftada bir kilo alma eğilimine girmişti ama en son 35+4 te 2300 ölçtü yavaş yavaş da olsa kilo alıyor biz de küvözr girmesin diye çabalıyoruz yemediğim şey kalmadı onun için ama sınırı aştığı için korkmuyorum artık zayıf bir bebek olacak ama doğduktan sonra toparlayacak inşallah buna tutunuyorum
babyoz Simge0205 düşük kilosu plan bebekler küveze girecek diye bir şey yoktur. Küveze girmesindeki en önemli sebeplerden biri solunumla ilgilidir . Ben 1.900 gr doğmuşum küveze vs girmemişim. Kızım 39 haftalık 2.900 doğdu küvete girmedi. O yüzden sağlıklı olması yeterli
Zeyno_01 Simge0205 bide 31 +3 kilosu 1844 2 hafta önde gidiyor korkulacak bir şey yok cnm kaşar yoğurt muz ve ceviz ye sağlığı yerinde olsun da kilosu çokta önemli değil
gokcekocyigiit Simge0205 benim kızım 36 da 2500 kg doğdu ve çok şükür ciğer gelişimi iyi olduğu için küveze flan girmedi, üstelik doğumdan sonra 1900 e kadar da indi, ama şu an 3 yaşında, önemli olan sağlıklı olması, daha kilo da alır, stres yapmayın 🙂
Simge0205 Yeniuyeyimgii tabiki sağlığı yerinde olsum en başta allahtan tek dileğim o zaten ama küveze girmez değilmi doğuma kadar 3 kilo olurmuki🥺
Kevsssim Simge0205 2.500 gr altı küveze giriyor diye biliyorum. Siz yapabileceğiniz her şeyi yapmış tüm faydalı şeyleri tüketmişsiniz hiç kafanıza takmayın büyütülecek bir gerileme de değil zaten. 2 hafta bile yok arada. Doğmadan hemen önceki haftalarda en çok kiloyu alır bebiş 🌸
Simge0205 gokcekocyigiit ben zaten küvoze girmeyecek bir kiloda bile doğsa yeter diyorum sğalıklı olsun yeterki ama küvezdede kalmasın🥺
Simge0205 Duruxxx oyy maşallah nasıl beslendiniz peki banada tavsiyede bulunurmusun inşallah sağlıkla gelir minik kuş🩷
Qonca652 Simge0205 benim de aynı 28. Hafta 991 gram dedi. Yumurta muz tahin ceviz kaşarpeynir beyaz peynir bunları her gün tüketiyorum. İnşallah sağlıkla kilo alırlar
Duruxxx Simge0205 hergün istisnasız yumurta yedim avokado yemeye çalıştım ama midemi bulandırdığı için yiyemedim siz yiyebilirseniz yiyin bolca protein varmış bir de hergün muhakkak et balık tavuk üçlüsünden birini yedim , kaşar peyniri kefir ceviz , ben açıkçası bir ara yağlı beslendim onun da kilo aldırdığını düşünüyorum doktorum yağlı şeylerle ilgili bir şey demedi ama benim gözlemim o şekilde oldu
Simge0205 Qonca652 kaşar peyniri kefir muz bide mutlaka kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta çok tüketiyorum bu 4 lüyü ama almadımı almıyor bazen yinede devam bu yoldan
Kubraylvc Küvezin kilo ile asla ilgisi yok ciğer gelişimine göre girer 🥴ilk kızım 35 haftada 2600 doğdu 40 gün kğvezde kaldı diğer kızım 37 haftada 2650 gr doğdu haftası gayet yerındeydı ama enfeksiyon dolayı 1 ay falan yattı suan 33 haftalığım geçen hafta 32 de 1750 gr dedi yarın tekrar gidecem
Kevsssim Bende bu arada tam 31+5 im yarın kontrolümüz var bakalım bizim bebiş kaç kiloya ulaştı bu aralar hiç faydalı bir şeyde yiyemedim beslenmem kötü. Haftada 1265 gr dı çok merak ediyorumm🥹
Simge0205 Kevsssim inşallah güzel artış olmuştur kuzum yarın benimlede paylaşırmısın burda kilosunu sağ salim kucağımıza almak nasip etsin mevlam şu ramazan ayının hürmetine🩷
Qonca652 Kevsssim inşallah almıştır. Ben beslenmeme dikkat etmediğim zaman çok az bir kilo artışı oluyor.
Kevsssim Simge0205 Aminn hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alalım inşallah 🌸 yarın yazarım tabii ki 🫶🏻