Fatmaa123 Kızlar doktor 3 ay dolmadan kan ilacı yazdı folik asit kullanmayı bırakıyımmı daha 82 gün oldu folik asiti bırak filanda demedi bende sormadım
Aslksp Fatmaa123 bence şuan bırakma canım doktorun demediyse. Zaten 3. Ayın sonunda folik asiti bırakınca kan ve vitamin ilacıyla devam ediyosun
elifagace Fatmaa123 ben folik asit ilk 3 ay kullanmıştım sonra bırak demişti sen bence 1 2 hafta daha kullan bi dahaki kontrolünde görüş demir ilacı bende kullanıyorum ama bana daha yeni geçen ay yazdı 5 aylıkken şuan 6 aylık olduk
Elifsaadet Fatmaa123 bazı kan ilaçları folik asit ve demir karışık oluyor, benimki öyle doktorum folik asit içme bu yeter demişti
Fatmaa123 elifagace allah allah bana nie 3 aylıkken yazdı acaba bide omega 3 yazdı balık yiyemediğim için
Nesli2101 Kan ilacını neye göre yazdı doktorunuz ben 5 aylık hamıleyim bana yazılmadı hiç sadece vitamin ve demir ilacı kullanıyorum
elifagace Fatmaa123 aynen bende hiç balık et vs yiyemiyorum demir ilacı yeterli dedi ben sordum balık yağı kullanmam gerekir mi diye gerek yok dedi doktor ne zaman bırakıcağını söyler bence kimsenin lafıyla ilaçlarını bırakma canım
OzgeDgnp Demir ilacı maltofer kullanıyorum, vitamin decavit farklı kullanan var mı? Demir ilacını yatmadan oncee içen var mı gaz yapıyor mu sabaha
Fatmaa123 elifagace ya kafam cok karıstı acaba randevum dün oldugu için bidaha gidemeyeceğim içinmi o günden yazdı cünkü diger randevum 1 ay sonra
Fatmaa123 elifagace aradım konustum canım doktorla omega 3 te zaten folik asit var ayrı bi folik asit kullanmana gerek yok dedi yazdıgım ilacları kullanmaya başla dedi
Pembepanter 14. Haftaya kadar folik asit kullanmak lazım canım normalde. Belki doktorun eksik görüp biraz daha kullanmanı istedi. Demir değerin kaç çıktı acaba ferittin olan? Benim çok düşük daha vermedi de 🙄 bugün 14 olduk. Kontrolde verir inşallah. Çünkü çok halsizve yorgun oluyorum gün boyu