gokce_erva Kızlar dün gece uykudan hamileyim diye uyandım. Wcye gittim peçeteye kahverengi leke geldi şimdi test yaptım sonuç bu predictor marka şoktayım şu an galiba hamileyim😱🥰
Denizco gokce_erva hayırlı olsun öncelikle kahverengi akıntı yerleşme için olabilir genede bebeğin durumu için dr gitmenizi öneririm.
gokce_erva elifseda53 Eylul1444 busrax_ sutlukahve_ Denizco Efendininannesi mucizemom8 Hhh03 nuraymommy SuEr_Tu1512 Kızlar şimdi öğle arası öğleden sonra kan vericem. Sizden de dua beklerim. Karnım sancılanıyor gece de kahverengi leke gelince endişelendim umarım hayırlı güzel sonuçlar alırım.
gokce_erva Kızlar hepinize çok teşekkürler. Birazdan doktora gideceğim karın ağrısı var regl sancısı gibi sıkıntılı bir şey yoktur dimii
Efendininannesi gokce_erva ilk zamanlar adet ağrısı gibi ağrı oluyo zaten bebişin yerleşmesinden dolayı ben 8 haftalık oldum ara ara üşüyünce özellikle hâlâ oluyo endişe etmeyin hayırlı olsun inşallah
mucizemom8 gokce_erva inşallah canım güzel haberler alırsın güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle 🥰🤲
Efendininannesi gokce_erva dualarımdasın Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bekleyen herkese inşallah haber ver bizede 🤲🏻