Zeynep1401 Hastane çantama koymak için depend alıcam ama bedenleri var kapalı paket olduğu için de boylarını göremiyorum kullananlar kac kilo ve boyda hangi bedeni aldınız yardımcı olur musunuz
deletedmom43191 Zeynep1401 sen kaç kilosun ona göre söyleyeyim 😊 50 60 kg.isen M alman lazım 70 80 isen L alman lazım 90 100 falan isen Xl alman lazım
babyandmomy__ Zeynep1401 ben doğuma kadar 80 kilo olurum galiba boyum 167 L beden aldım şuan ideal oluyor Görümcem de 100 kilo üstüydü boyu benden biraz kısa ona XL aldık Çok büyük almayın bedeninizi geniş gelirse taşabilir
Zeynep1401 babyandmomy__ sanırım bende L alırım şuan 61 kiloyum doğuma kadar 3 4 kilo daha alırım belki
newmommmyy2 Kuzucukno2 Asi_07 History5 Hanımlar bir paket yetiyormu 9tane var içinde ona göre alayım daha
Ozgekiz Zeynep1401 ben ne olur ne olmaz diye xl almıştım ama l alsam da olurmuş 😊 103 kilo ile doğuma girdim..
babyandmomy__ Zeynep1401 M daha iyi olur sanki bilemedim ama popo çevreni ölç beden altında yazıyor zaten eğer üst sınırda çıkarsa L al
Asi_07 Zeynep1401 hayır gayet rahat oldu boyum 1.57 sezaryen doğum yapacağım için bir beden büyük olsun diye aldım tam oldu
Ozgekiz Zeynep1401 evet, genişliyor 😊 sezaryen olup kullananlar ne düşünür bilemedim ama ben memnun kaldım. Hastanede ilk etapta hastane bezi bağladılar zaten. Kanamam vardı, durunca depende geçiş yaptım 😊
Efendininannesi Zeynep1401 genellikle L beden tam oluyo hemen hemen herkese bende L almıştım komple sarıyo karnı zaten esnek bişey