Serenityyy1 Ay kızlar az önce nişanım geldi korkuyorummmm😱😱😱 nişandan ne kadar sonra ağrılarınız başlamıştı ne gibi ağrıydı
Gizemnurnr Serenityyy1 nasıl geldi acaba benimde yarım saat kadar önce bı avuç şeffaf mukus geldi nişan mi dir acaba
Huzurluanne05 Serenityyy1 sakin ol stres yapma.kaç haftalıksın ona göre birşey söyleyelim.normalde 5 dakikaya düşmeli sancın.
Merve_kucuk Serenityyy1 39+5 günlükken gece nişanım gelmişti. 40+1 günlükken normal doğurmuştum. Sancılarınızı takip edip. Suyunuz ve kanamanız gelmediği sürece sancıyı biraz evde sıcak suyun altın da çekmenizi öneririm.
Serenityyy1 Andi 38+3 haftadayım sabah geldi nişanım şimdi de ağrım oluyor ara ara sıklaşır mı bilemedim
Serenityyy1 Gizemnurnr peçeteye sildim pembe renkli sümük gibi bir şeydi nişan genelde pembe kahverengi olur diyorlar şeffaf olduğunu hiç duymadım
Serenityyy1 Huzurluanne05 38+3 nişan geldikten sonra ara ara adet ağrısı gibi olup geçiyor henüz şiddetlenmedi düzenli değil nasıl bir ağrı olursa işte bu demem gerek bilmiyorum
Serenityyy1 Merve_kucuk teşekkürler bugün kontrolüm var umarım sorun öıkmaz eve yollarsa evde rahatça çekerim ağrımı
haniferesko Nişanım geldikten hemen sonra sancım başladı. Bir saat içinde doğum yaptım. Takipte kalın hiç belli olmaz herkeste farklılık gösteriyor.
Andi Serenityyy1 zaten kontrolün varmış sancın varsa nst de çıkar ona göre şekillenir :) umarım sağlıkla hayırlı zamanda alırsın bebeğini kucağına ❤️😇
Ozgekiz Serenityyy1 benim o işler karisik 🥹 ama sağlıcakla kavuşun tez zamanda diye dua edip çıkayım buradan 🥰