Hhh03 NNSKA Ay Allah razı olsun canım içimi cız ettirdin🥹 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sende sağlıkla kolaylıkla miniğini kucağna al inşallah kan ver güzel haberlerini bekliyorum 🫶🏼
NNSKA Hhh03 yarın hemeeen gidip vereceğim kan ve haber vereceğim buradan canım benim bende çok teşekkür ederim Allah razı olsun o kadar iyisinizki 🤍✨💕
Nurellaaaaaaa1212 Selenavci63 ben de hiç yok kuzum ya az bi göğüs hassasiyeti var bir de fazlaca akıntı o kadar
NNSKA Nurellaaaaaaa1212 bendede göğüs dolgunlupu ve hassasiyeti 3 gün önce başladı kasıklarımdada var ama ağrı arada o neden olur acaba
Nurellaaaaaaa1212 NNSKA cok normal önceki 2 gebeliğimde cok yoğun yaşamıştım kuzum. İkisi de kızdı bilmiyorum cinsiyetle alakası var mı ama bu cok rahat enerjiğim arada uyku basıyo o kadar
Selenavci63 Nurellaaaaaaa1212 ilk gebeliğim keseyi gördük 4+5 de bu şekil kramp gibi çok az olması normal midir kanama falan hiç bişey yok ve mide bulantısı halsizlik başladı gün içinde uyukluyorum
Selenavci63 Nurellaaaaaaa1212 ben geçen hafta gördüm 4+5 de haftaya Salı ya kalp atışı için çağırdı 💖
Selenavci63 Nurellaaaaaaa1212 tamam dır haber bekliyorum sizden hayırlı haberler inşallah haftaya Salı da hemen yazacağım size 💖💖💖
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 sen hala sabırla yarını bekliyorsun 😍😍 bugün sağlık ocağında testler yapmışlardı beta da baktılar 15808 beta ile acaba bebeği görebilirmiyim kalp haftaya çağırdı ama kudurdum iyice bacıkoo
NNSKA Selenavci63 Ben de yarın vereceğim haber sizlere sizlerden ben de haber bekliyorum beni unutmayın