AleynaHasan Nursen21 bel ağrım çooook fazla 😂 ama daha 28 günümüz var bakalım be zamangelcek bizimki😂
Nursen21 AleynaHasan nasip olursa oğlum olacak Bu gece rüyamda doğurduğunu gördüm onu emziriyordum çok güzeldi ya 😍😍😍
Cerenayben Son 28 gun benimde bugun tam 36 haftalij olduk.. gaz sancilari mahfediyor herseferinde korkutuyo sancim basladi diye yasayan varmi boyle bisey
Shrydn AleynaHasan hasret dolu. Duyqusal. Acılı. Hamileliyim bıyunca piskolojik olarak cok etkilenmedim bi de cok kotu şeyler yaşamama ramen. Kendime şaşırıyodum nasıl dayanıyorum diye. Şimdi her şey iyi ama hic yoktan her şeye ağlayasım geliyo. Hafif sancılarda var oyle işte
AleynaHasan Shrydn hamilelik psikolojisi canım genelde öyle oluyor benimde durup dururken ağlayasım geliyor sinirleniyorum çok farklı duygulara girip çıkıyorum az kaldı ama geçicek 💕
Shrydn Nursen21 karnın inmişmi onu fark ediyomusun?. Bana kaynanam karnın inmiş diyo ben hic hiss etmiyorum. Goyusle karın arasında 4 parmak mesafe olunca karın inmiş oluyo diye biliyom oda yok
Nursen21 Shrydn karnım inmiş nerden anlıyorum çünkü sağar ağar nefes alıyorum ve artık kasıklarımda hissediyorum bebeği Afedersin sanki çıkıyor gibi o derece ucuna kadar gelmiş gibi hissediyorum
AleynaHasan Nursen21 ay maşAllah😍😍 Rabbim gerçeğinide yaşatsın inşAllah ben bu geceki rüyamdan bahsetmek bile istemiyorum 😒
Burcumom Hilal09 evet sezaryen olacak erken gelmezse 5 mart ☺️ Sizinde mi sezaryen neden günü belli değil?
Tubagnlts Burcumom bu gün bende tam 36 haftalık oldum çok şükür günler gecmiyo gibi geliyo ama az bi zaman kaldı hayirlisiyla😊 En son ki kontrolum de bebek dönmemişti hala makat gelişti acaba bi kac haftaya kadar döner mi gerçi normal doğumdan korkuyorum ama 🙈 bu gün yine gidicem bakalim ne dicek doktorumuz hissettiğim kadariyla hala dönmedi