Kubra001111 _mucizem_ ben henüz hamileyim ilk gebeliğim Bir de bilmiyorum ama inşallah tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır
keyfimin-kahyasi-misin Bir_nazenin01 Kasılma oluyor Dogumsa eğer Bir anda Giriyor nefesini kesiyor ve on dk on beş dk gibi duznelia raligi oluyor
keyfimin-kahyasi-misin Yani oladabilir . Sancı mi kasılma mi Naisl bişey yaşıyorsun? Uzaninca geçiyor mu
_mucizem_ keyfimin-kahyasi-misin geçmiyor kazıklardan bacaklara yayılan sancı ve karın sertleşmesi 1 2 dakika arası sürüyor
nurmltli61 _mucizem_ şimdi önce sakinleş eğer aşırı sancın yoksa bi duş almaya çalış duş sonrası hâlâ sancı varsa bi hastaneye gidin derim. Yalancı sancı da olabilir
keyfimin-kahyasi-misin _mucizem_ bı doktora gitmekte fayda var Bu doğum kasılmasına olabilir yani zamanla açılma başlatabilir
_mucizem_ keyfimin-kahyasi-misin 3 saattir felan var yaklaşık 4 5 kere geldi sancı şu an için takip ediyorum düşecek mi saati diye eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için. Haftam küçük bilemiyorum bebek 3 hafta önde ama korkuyorum küveze girer diye 😭