Whit3 Kızlar hangi marka magnezyum kullanıyorsunuz? Bide kaçıncı haftaya kadar kullanılması gerekiyor. Son haftalarda kullanmayı bırakmak gerekiyormuş merak ettim.
Happyka Whit3 kaç haftalık oldunuz? Bana 28 haftalıkta sadece demir ve devit 3 yazdı diğerlerini bırak dedi , kasılma basınç oluyordu çünkü rahimde , bebekte bir yerde toplanıyordu
Ayshababy Whit3 magnesium verla ismi 15 haftadan beri kullaniyorum 34 haftada doktorum bırak kasılmarın başlasın dedi
Selim_Alparslan Whit3 ilk gebeligimde magnorm kullandım. İkincisinde de kullanıyorum. Cok memnunum canım.
Moomtoobee Whit3 ocean magnezyum kullanıyorum normal doğum olacaksa eğer 36. Haftada bırakmanız gerekiyor sancıların başlaması için
Whit3 Happyka 30. Haftamdayım çok fazla kramplarım oluyor ve karnımda kasılma ve toplanma oluyor ama son haftalarda bırakmak gerekiyormuş içerken bile kramplarım geçmiyor bırakınca nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
h_h_momss Magosit diye bir hap kullanıyorum,tam hatırlamıyorum ama 14. Haftada başlamış olabilirim şu an 25+2 yim çok krampım olmadı bu zamana kadar
Elifimsib Whit3 ocean extramag kullanıyorum 30. Haftadayım 21den beri kullanıyorum kasılmalarım olduğu için ama geçirmedi sadece artmasını engelliyor diye düşünüyorum çünkü içmediğim zaman çok daha fazla kasılmam oluyor. Bi de kalsiyuma başladık kasılmalar için ikisi birlikte daha etkili olur dedi doktorum. Ne zaman bırakacağımızla ilgili henüz bir şey söylemedi
Ayshababy kubra0209 çok şükür şuanlık etki ediyor 1 gün unutumda kasılmam oluyor dün içmeye unutum kasılmam oldu ilk defa hissetim kasılma nasıl birşey oldunu doktor günde 2 iç demişti ben 1 içmeme rağmen kasılma olmuyor 34 haftada içmeyi bırakıcam ama ayamda sabah kramp damar kopması gibi ağrı oluyor bu hamilelikten öncede vardi ama şimdi dahada artı
Selim_Alparslan Kanatdilara benim rahimde cok kasılmam vardi o yüzden 6 haftalik başladık canım. Zararlı bir takviye değil doktoruna sorup kullanabilirsin
Kanatdilara Selim_Alparslan doktorum yazmışdı yınede ıcıne sınmıo ınsqmın evet benmde kasılmam falan bel agrım falan oluo