user__ezgi Anenglishteacher valla ben ekstra hiçbir şey yapmadım. surekli gezdim hic evde durmadim bi de merdiven inip cikmistim evde asansor olmadigi icin🙏🏻
user__ezgi Esrakzly yani dayanamayacagim boyutta degildi agri vardi da dedigim gibi ben dogurmuyorumdur diye dusundugum icin cok odaklanmamistim. uygulamada kasilma sayardan takip ettim sonra doktorumla iletisime gectim
Buseemm user__ezgi evet canım doğdu çok şükür sag saglim kucağımda 🥰darisi bekleyenlerin ve olmayanların basina 🤲🤲
Anonimanonim user__ezgi sorma sorma😁😁 Ay işin enteresan tarafı bir saattir kasılma var karnımda ya stresten ya kendi kendine gelecek
user__ezgi Anonimanonim ayyy hadi hayirlisi sag salim gelsin de minik🙏🏻 guzel haberlerinizi bekliyorum🌸
Anonimanonim user__ezgi 😁😁 Şuan bi an önce doğsun şu stresim geçsin olsun bitsin istiyorum sonrasına sanırım daha katlanabilirim 😁
user__ezgi Anonimanonim ay ben de surejli artik dogsun diyodum dogdugu gun hic aglamiyodu benimki hep uyuyodu hatta sonra bi basladi hic uyumuyoruz gunduz bi uyaniyo gece uykusuna kadar hep kucak istiyo memede arada gozunu dinlendiriyo o kadar 😭
user__ezgi Anonimanonim evet su an uyuyunca ozluyorum ama ilk zamanlar cok zordu lohusalik cidden hafife alincak bir sey degilmis. her aksam agliyordum sebepsizce🥹 sukur gecti simdi
Sunss user__ezgi 7 cm den sonra yapılıyor mu epidural memnun kaldınız mı bir de epidural için ekstra ne kadar ödediniz acaba ☺️
user__ezgi Sunss ya bana sordular bende yapin dedim ama bende epidural kaydı bir daha taktilar sonra da blok oldu yani acim bolundu sol tarafim uyusmadi bacaklarimin alti uyustu ustu uyusmadi. yani olmasa da olurmus😅 ben herhangi bir ekstra ucret odemedim.
Sunss user__ezgi ay o kadar ödeme yapıp işe yaramama durumu da olmaz umarım öyle bir ihtimalde var yani. Siz neyse ki ödememişsiniz :)