Buseemm user__ezgi aminnn aminn. Allah analı babalı büyütsün insallahh gercekten seninki dogal dogum olmus. Destek almadan kendince agri sizinla dogurmussun. Keske bende öyle olsam. 39+5 olduk hala gelen giden yok ve korku da var hâlâ icimde
Eminegurcu user__ezgi kızlar benim şuan 39+4 karın ağrım başladı üşütmüşüm gibi karnım ve pelvik baskısından yürüyemiyorum ve midem bulanıyor sizce doğum başladı mı bilemiyorum
snurshn12 user__ezgi çok sevindim sizin adınıza gerçekten içime su serptiniz bende 39+1 deyim ufak ufak ağrılarım var ve gerçekten hikayenize çok mutlu oldum çok güzel etkilediniz beni. Allahta size çok çok mutluluk nasip etsin inşallah 🥹💖
user__ezgi Esrakzly yani dayanamayacagim boyutta degildi agri vardi da dedigim gibi ben dogurmuyorumdur diye dusundugum icin cok odaklanmamistim. uygulamada kasilma sayardan takip ettim sonra doktorumla iletisime gectim
Sunss user__ezgi 7 cm den sonra yapılıyor mu epidural memnun kaldınız mı bir de epidural için ekstra ne kadar ödediniz acaba ☺️
user__ezgi Yildiizr spor yapmadim ama hic evde durmadim diyebilirim hep disaridaydim. evde ve annemde asansor yok surekli 3 kat indim 3 kat ciktim😅
user__ezgi Kuboss06 hayir ama evde hic durmadim ve evimde asansor yoktu surekli merdiven inip ciktim bi tek o
user__ezgi fatmacbci1 hayir hic yapmadim. doktorum sadece kesi atmis ama iz falan yok yirtik da olmamis doktorumla konusmustum
user__ezgi Buseyyz regl gibi karin ve bel agrisi olmustu bende gecer diye bekledim gecmeyince gittim doguruyomusum meger😅
user__ezgi betic ay herkesin boyle gecsin insallah iyi ki sezaryen olmamisim dedim dogumdan sonra ben de korkuyodum ama oldu valla
Anonimanonim user__ezgi sorma sorma😁😁 Ay işin enteresan tarafı bir saattir kasılma var karnımda ya stresten ya kendi kendine gelecek