user__ezgi umutluanne7 yaaa🥹 benim hamileligimde risk yoktu tabii ondan oyle diyorum ben simdi🥲 insallah saglikla evladinizi kucaginiza alirsiniz🙏🏻🤍
keyfimin-kahyasi-misin Belinayumay Bekleme o zaman geçmiyorsa dinlinince ikincielrde açılma birden opuyo diye biliyorum 🌸🌸
iskhilal user__ezgi ay maşallah ya süper. Allah bana da böyle kolay doğum nasip etsin 37.haftadayım şöyle bir avazda acı çekmeden kahvemi içerek doğurayım inşallah 😄 kolay doğum için ekstra bir şeyler yapmışmıydın canım
user__ezgi iskhilal valla hicbir sey yapmadim sadece evde cok durmadim hatta dogru duzgun dikkat bile etmedim ben yedigime ictigime ya😃🙏🏻
keyfimin-kahyasi-misin Belinayumay Takip et ve geçmez seni rahatsız etmeye başlarsa düşünü alıp hazırlanıp doktora doğru yol al🥹🫶🏻
cilekkannesi user__ezgi maşallah ne kadar kolay olmuş☺️7 cm e kadar bişey hissetmediysen epidural almasanda olurmuşdemekki.
user__ezgi cilekkannesi evet aslinda oyle olabilirmis ama epidural tutsaydi daha rahat olurdum bence benim agrim olmustu yine😭
Ananim user__ezgi maşallah 🥰 Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın 🌸 Böyle kolay ve güzel bir doğumu bizede nasip eder inşallah☺️