Herkese merhaba, buraya yazmak icin belki gec kaldim ama oglusum 39+1 gunluk olarak 5 subatta dunyaya geldi. Sabah 10 gibi hafif karin agrisiyla uyanmistim cok onemsememistim normal diye dusunuyorum tabii. Birkac saat gecti agri gecmiyor ama boyle ölmüyorum da acidan😅 anneannemle konustum dedim normal degil galiba bunlar bana dedi ki suyun geldi mi yok isaretin geldi mi yok ee o zaman dogurmuyosundur dedi. ben de tamam dedim cunku 1 hafta oncesinde de kontrolumuz vardi ne sanci var ne bebek kanalda doktor bu daha dogmaz diyodu. Biraz daha gecti annemle konusuyorum o da diyo isaret yoksa suyun gelmediyse dogmuyodur. ay dedim tamam dogurmuyorum heralde. ama bu arada biraz agrim siddetlendi. neyse dakika tutayim dedim buradaki hamile annelerden gormustum onu da kac dakikada bir agri giriyor ve ne kadar suruyor diye hesapliyorum. en son artik esim dedi ki bi doktoru ara sor. ertesi gun kontrolum var diye gitmeyi dusunmuyodum bi de😅 doktorumu aradim o da nobet cikisiymis hastanede degilmis ama dedi gel ebeler bi kontrol etsin. neyse annemi cagirdim o gelesiye ben dusa falan girdim. annem geldi agrim var ama canım nasil kahve cekiyo. ay dedim annem bi kahve yap sen icelim oyle gidelim(benim dertler😃😃) kahvemi icerken doktorum aradi ezgi ben hastaneye geldim direkt benim odama gel ben kontrol edicem diye. biz apar topar ciktik tabii annem diyo bebegin esyalarini alalim yok dedim dogurmam ben gidelim geri doneriz. Neyse arkadasim geldi onlar da heves etti biz goturelim diye gidiyoruz hep birlikte. hastaneye geldik doktor kontrol etti. demez mi 7 cm acilman var hemen yatisini yapalim. megersem ben evde kahve mahve icerken doguruyomusum az kalsin🤣 beni yukari cikardilar epidural icin geri gelceksin dediler. ay ben ordan gelemeden iki ikinmayla oglusumu aldim kucagima🤗 oglen 5 gibi dogumhaneye ciktim 18.47de oglusum dogdu🙏🏻 Yirtiksiz tertemiz bir sekilde dogurdum. korkuyordum vajinal dogumdan ama cok dua etmistim bir avazda dogurayim diye gercekten de oyle oldu. esim korkuyordu izlediğimiz videolardan dolayi o bile sok oldu boyle dogurmama😅 allah herkese boyle dogum nasip etsin🙏🏻