tecrubeliiannee minikkkk_patatessss öyle mi hiç oturmuyorum yoğun bi hayatım var geceleri ağrım oluyor ama rahim ağzım kapalı diye doktorlar onemsemiyor
AyeGlKarabulut tecrubeliiannee ben de ilk iki gebeliğimde böyle değildim şimdi tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum idrara çıkma yorulma uyuma aklınıza gelen gelmeyen ne varsa millet altıma kaçırıyırum felan derdi ne alaka derdim şimdi hapşurum hemen kaçırıyırum 😂😂
aylisinannesi 26-1 oldum benimde dün itibariyle mide yanması başladı bebek baş aşağı dönmedi henüz . halsizlik bazen oluyor . 🤭
seydabal_60 28 haftadayım bende karın sertleşmesi oluyor mu sizde ve haraketleri basen hala kasıklarımda hissediyorum sizde de oluyor muu
tecrubeliiannee seydabal_60 ben de aynıyım bir de dönmüş benimki bugün de belim ağrıdı çok inşallah bisey olmaz 10 gün önce gittim bisey yoktu
seydabal_60 eilf150 sancı değilde karnım taş gibi oluyo yürüyüş sonrası veya ayakta çok durunca uzanıyorum geçiyor 😢
eilf150 seydabal_60 aynen benımde taş hıbı oluyo bu hafta gıtcem doktora bir ayfır gıtmıyorum o yzuden soramadım yenı yenı başladı yedıklerımde bogazımda gıbı hissedıyorum
Ayselcnt tecrubeliiannee bende çabuk yoruluyorum..hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.. arada ağrım oluyor.. arada karnım taş gibi oluyor.. bu 2. Hamileliğim..